|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 9:05 pm Předmět: Boty Real Flex |
|
|
Máte někdo zkušenosti s botama Real Flex od Reeboku? Jak do posilky, tak na běh, dají se doporučit? Docela se mi líbí, píšou o nich hezky co se týče funkčnosti a tlumení.
http://www.reebok.cz/realflex#blockSubcat02AddressJS
Thx. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 6:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 8:18 am Předmět: |
|
|
Taky bych doporučil Nike tyhle reeboky se mi nezamlouvaji. Nicméně bych rad zkusil boty Vibram prstove
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:23 am Předmět: |
|
|
Jestli tenhle styl, šel bych do Nike Free 3.0 / 4.0 / 5.0 ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
RealFlex na behanie dobré, potom max tak na chodenie. Do posilky absolútne nevhodné aspoň teda čo sa týka silových cvikov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Akulla

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
hmm, ty boty mam asi mesic a muzu rict, ze jsem s nema spokojeny, jako za tu cenu, je ale pravda, ze momentalne nejedu treba drepy s tezkou vahou. Na noze drzi skvele, pocituji velkou stabilitu, ale zase nejsou tak pruzne, jak se predvai v reklame. (Jinak se musi uznat, ze reklamu udelali naprosto paradni, videl jsem ji v bedne asi 3x a hned jsem objednaval  ) Predtim jsem mel nejake bezecke Nike s vetsi podrazkou a to byla prava hruza, stacilo vzit nejakou vetsi cinku a uz jsem se naklanel na stranu. Ty Nike Free 5.0 budou asi lepsi, ale take drazsi, Reeboky stoji kolem litru, Nike tipuji na 2,5 klacku
Kdyby to nekoho zajmalo, tak presne tyhle:
http://www.sportisimo.cz/reebok/realflex-transition/31648/?varianta=130598
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|