|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarekk
|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 4:59 pm Předmět: 55kg, sen 65kg+ |
|
|
Zdravím vás lidi.
Byl bych rád za pomoc seskládat mi nějaký jídelníček na přibrání.
Děkuji všem co mi pomohou.
S mou váhou je to bída a zvlášť když jsem si tak moc zamiloval kulturistiku.
Chtěl bych moc rád nabrat.
Cvičím rok a 3 měsíce cca.
Je mi 15 let, 171cm a vážím pouhých 55kg.
Chodím na SŠ odjezd z domu 6:30 příjezd 15:30 pro orientaci časů v jídelníčku.
Díky opravdu moc. ! Vážím si všech rad. a tak dále.. _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| kód: | http://kulturistika.ronnie.cz/c-1902-klasicka-otazka--jak-pribrat--(i.).html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat--(ii.).html
|
..pochybuju, že ti někdo jenom tak poskládá jídelníček. Projeď si jídelníčky uživatelů tady na foru a pokus se si poskládat svůj, my ti v něm případně najdeme chyby
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Poskládat jídelníček není těžké $$$  $$$
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
Sen plnitelný. Když se vrátím nějaký rok zpátky začal jsem s 62kg, můj cíl mít 75kg v obstojným poměru tuky/svaly.
Ono dost "ektomorfů" si nalhává jím moc a nepřiberu nic. Jde o to co vlastně a kolik se toho jí, proto strava je základ všeho a pak kvalitní trenink plus zvládnout suplementaci a zbytečně nevyhazovat peníze.
Abych se vrátil, za 6měsíců sem to dal za 77kg stím že sem si vše vytvořil sám a vlastně zjistil že veškerý problém "hubenosti" byla strava. (Jasně po čase sem si dost pomáhal suplementací)
Avšak co čert nechtěl a už ani nevím proč sem před rokem přestal úplně se vším tak sem zase shodil nějaké to kilo, zacož bych si nafackoval a začínám teď znovu.
Každopádně zpátky k tobě, veškeré informace najdeš zde na foru tak i na strankách ronnie.cz.
Přeji hodně zdaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarekk
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
Jo díky moc. No u mě je taky problém strava, jenže abych po pravdě řekl, není to tak lehké začít pořádně jíst a mít pořádný jídelák (trénink není vůbec problém, strava na ....) _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud jde o chuť k jídlu tak doporučuji pangamin (alespoň u mě se osvědčil).
Čas je vždy anebo se to dá pokaždé nějak udělat. Určitě nezapomenout taky na motivaci, opět musím říct že ta mě mnohdy držela a oblíbil jsem si výzvy, co se mi nechtělo tak sem si prostě řekl bez keců to udělám neodkladně, pak si člověk zvykne, ale dá to zabrat ta "sebekontrola".
Jinak tedy už nevím kde by to mohlo u tebe váznout, možná finance? Jinak nepochopím co je problém :-D. Ještě nanejvejš dokopat se k vytvoření jídelníčku samotného no.
|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Prosím Vás, otázka co mě hlodá mysl. Na jakou váhu se počítaj živny ? na Celkovou nebo lean body mass ? Mám 87kg a zhruba bay oko mužu mýt bez tuku 70- 75kg. Jídelníček mám poskládaný na 185g bílkovin (150 plnohodnotných) , 500g sacharidů, 65g tuků. Kdyybch to měl na na tu celkovkou váhu tak to vychází 2.1g b, 5.7g s, 0.8g t. Na lean body mass je to 2.6g b, 6.6g s, 0.86g t.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarekk
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
No finance taky. není zrovna lehké v patnácti si kupovat potraviny na kvalitní denní pořádné jídla. :) ale tak nějak to porobím :D díky za všechny informace. prozatím :D _________________ BodyBuilderJarda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|