|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hollow295
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 11:02 am Předmět: Pomoc s dorýsováním |
|
|
Zdravím, jsem v dietě a chtěl bych stáhnout ještě aspoň 3-4kg tuku, mám ale pocit že poslední tři týdny jsem se nehnul z místa.
Cvičím tak 3xkrát týdně, ve volných dnech 2x týdně po ránu běh nebo kolo.
Před tréninkem dávám 1000mg C, kafe, bcaa, po tréninku a během dne bcaa + glutamin.
Jídlo je základ kuřecí prsa, ryby, tvaroh, vejce + rýže brambory, snažím se dělat vlny aby si na to tělo nezvyklo, na břiše mám vidět žíly na spodní části ale určitě to ještě chce nějaké kilo dolů:-).
Poraďte prosím jak to jak to ještě stáhnout, vím že poslední kila tuku se spalují nejhúř než když člověk váží 90-100kg, ale myslím že pohybu mám dost a jídlo taky občas docela hard...
Předem díky moc.
Naposledy upravil hollow295 dne ne říjen 19, 2014 11:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:05 pm Předmět: Re: Pomoc s dorýsováním |
|
|
| hollow295 napsal: | Zdravím, jsem v dietě a chtěl bych stáhnout ještě aspoň 3-4kg tuku, mám ale pocit že poslední tři týdny jsem se nehnul z místa.
Cvičím tak 3xkrát týdně, ve volných dnech 2x týdně po ránu běh nebo kolo.
Před tréninkem dávám 1000mg C, kafe, bcaa, po tréninku a během dne bcaa + glutamin.
Jídlo je základ kuřecí prsa, ryby, tvaroh, vejce + rýže brambory, snažím se dělat vlny aby si na to tělo nezvyklo, na břiše mám vidět žíly na spodní části ale určitě to ještě chce nějaké kilo dolů:-).
Poraďte prosím jak to jak to ještě stáhnout, vím že poslední kila tuku se spalují nejhúř než když člověk váží 90-100kg, ale myslím že pohybu mám dost a jídlo taky občas docela hard...
Předem díky moc. |
Já myslím, že pokud ses nehnul z místa, tak holt musíš ještě přitvrdit, buď v jídle nebo v kardiu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
co treba "sacharidove vlny?
kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | co treba "sacharidove vlny?
kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html |
Píše, že vlny dělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | co treba "sacharidove vlny?
kulturistika.ronnie.cz/c-24-sacharidove-vlny.html |
Píše, že vlny dělá. |
Psal že se snaží je dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
tak nejak, pokud chces opravdu storpocentni vysledky, tak tomu musis davat uplne vsechno a jeste neco navic
jenom snaha vazne nestaci (i kdyz je to pekne, ale nahouby, porad pred tebou bude nekdo, kdo se snazi i dela vic) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak nejak, pokud chces opravdu storpocentni vysledky, tak tomu musis davat uplne vsechno a jeste neco navic
jenom snaha vazne nestaci (i kdyz je to pekne, ale nahouby, porad pred tebou bude nekdo, kdo se snazi i dela vic) |
Však víceméně to jsem napsal taky, holt když to nestačí, tak musí v tý snaze přitvrdit.
|
|
| nahoru |
|
 |
hollow295
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
Po pravdě tomu dávám si myslím docela dost, cvičení přes hoďku, potom tak půl hoďky lehký kardio - chůze do kopce, Volný dny běh cca hoďku, zase to nechci drtit víc abych abych nesundával i svaly. Čím víc tomu dávám a snažím se tím víc mě to utvrzuje že bez sypání to prostě víc nepujde!
Na rovinu, dá se takovýhle břicho (množství tuku) jen s cvičením a kardiem?
Obrázek půjčený z webu:
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: |
...
... |
Ano dá (+ samozřejmě strava, kterou jsi zapomněl napsat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
to ze tomu das hodinu nebo dve denne v posilce neni o tom, ze na to dalsich 22 hodin co se tyce vyzivy kasles
takove brisko neni problem mit vetsinu roku :-D
ale ty hledas zkratky
proste se ti nechce "makat" (ted nemyslim posilku) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: | Po pravdě tomu dávám si myslím docela dost, cvičení přes hoďku, potom tak půl hoďky lehký kardio - chůze do kopce, Volný dny běh cca hoďku, zase to nechci drtit víc abych abych nesundával i svaly. Čím víc tomu dávám a snažím se tím víc mě to utvrzuje že bez sypání to prostě víc nepujde!
Obrázek půjčený z webu:
|
Spadáš do stejné kategorie jako ženské co vidí v časopise modelku a chtějí se jí podobat.
Takovéto břicho můžeš mít díky cvičení, jen pokud máš rychlý metabolismus a nemáš sklony nabrat tuky. Pokud máš, musíš si ohlídat i stravu. Skutečně ohlídat.
Co se sypání týče, proč to sem pleteš? Jestli hledáš výmluvu proč sypat, klidně do sebe něco narvi. Jsou to tvá játra, tvoje tělo. Ale lidé kteří makají a ohlídají si jídlo, dají podobnou postavu zcela naturálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Co se sypání týče, proč to sem pleteš? Jestli hledáš výmluvu proč sypat, klidně do sebe něco narvi. Jsou to tvá játra, tvoje tělo. Ale lidé kteří makají a ohlídají si jídlo, dají podobnou postavu zcela naturálně. |
a lidi co maji dobrej metabolismus, si nemusi hlidat ani to jidlo :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne říjen 19, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
Moje doporučení vys*r se na volný běh a dej si 2x do týdne sprinty. Ideálně sprinty do kopce, kde nehrozí tolik zranění..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|