|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:07 am Předmět: Lyžování v Alpách - tipy |
|
|
Zdárec,
začátkem nového roku chceme jet s kámošem do RAK na lyžovačku (na týden), takže sháníme nějaké pěkné místo.
- cenově přijatelné (2 studenti)
- dobrá dostupnost autem
- nemusí to být hotel, ale polopenze by se hodila (přičemž oběd na sjezdovce)
- kvalitní velký ski-areál
- freeride neplánujem :-)
Jestli máte nějaké tipy, osobní zkušenosti, napište poraďte. Několikrát jsem už byl v RAK, ale lokace si nepamatuju, je to už pár let zpátky :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 12:05 pm Předmět: Re: Lyžování v Alpách - tipy |
|
|
Já bych doporučila Stubai, bydleli jsme v rodinném penzionu kousek od centra cca za 25 eur se snídaní, bohužel si nepamatuji, jak se jmenoval : ( _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
Já mám dobré zkušenosti se Skiarenou Nassfeld v Rakousku  . Autem pár hodin, hodně sněhu, velké množství kvalitních sjezdovek...  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:26 pm Předmět: Re: Lyžování v Alpách - tipy |
|
|
| Tracey napsal: | | Já bych doporučila Stubai, bydleli jsme v rodinném penzionu kousek od centra cca za 25 eur se snídaní, bohužel si nepamatuji, jak se jmenoval : ( |
Taky,letos jsem tam byl a paráda. Ubytování teda asi 20 minut autem cesty,ale bylo to skoro zadarmo v ani ne penzionu spíš takový rodiný apartmány by se dalo říct. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 9:16 pm Předmět: Re: Lyžování v Alpách - tipy |
|
|
poman - a přesný název? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|