|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marki

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 4:25 pm Předmět: Superkompenzace |
|
|
Vím, že je to pořád to stejné dokola- pondělí až středa maso, čtvrtek až sobota (neděle) racia...k tomu lemtání vody a žádná sůl...ale tak mi zajímá, je nějaký návod, jak alespoň ty první tři dny bez cukrů přežít?  aneb, nadhoďte své zkušenosti, rady, tipy a doporučení:-) Každý tělo reaguje jinak, ale tak mi zajímá, jak nejlíp zatočit s tou vodou v těle...?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| kód: | | Na rovinu, je to naprosto šílené tvrdě makat a skoro nejíst, ale alespoň já osobně na tomhle zažil nejkrásnější tréninky ve svém životě, protože ačkoliv jsem jinak sotva vstal z postele a došel do posilovny, tam jsem se ale rozhlédl a uvědomil si, že na tohle prostě každý nemá, ale já ano. Tam jsem si řekl, že já to vydržím, zatnu zuby a za pár dní stanu na podiu ve formě, která nebude mít konkurenci. |
autor: Lukáš Roubík
Takže zatni zuby a opři se do toho.
A jinak k té vodě si nastuduj právě jeho články. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | kód: | | Na rovinu, je to naprosto šílené tvrdě makat a skoro nejíst, ale alespoň já osobně na tomhle zažil nejkrásnější tréninky ve svém životě, protože ačkoliv jsem jinak sotva vstal z postele a došel do posilovny, tam jsem se ale rozhlédl a uvědomil si, že na tohle prostě každý nemá, ale já ano. Tam jsem si řekl, že já to vydržím, zatnu zuby a za pár dní stanu na podiu ve formě, která nebude mít konkurenci. |
autor: Lukáš Roubík
Takže zatni zuby a opři se do toho.
A jinak k té vodě si nastuduj právě jeho články. |
díky , teď jsem to dočetla
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
spousta zeleniny, spousta vody, čaje a v nejhorším jsem sežral sladidlo samotný. takový zelí nemá skoro žádný sacharidy a zasytí na dost dlouho nebo teda zaplní pusu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Sladidla do sebe posledni tyden pred soutezi nervi,tahaj vodu a necekej,ze ti tady nekdo poradi nejakej zazrak...ty tri dny bez sachru byy moje nejvic tri hard dny v celem zivote,ale jak pise lukas,mela jsem uzasnej pocit,ze yem dvoufazove trenovala s nulivym prijmem a este chodila do prace,varila,uklizela a delala vsecko jako kdykoliv jindy...vsecko bylo sice tisickrat pomalejsi a milionkrat narocnejsi,ale citila sem se jak hrdina.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|