Superkompenzace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Superkompenzace  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Superkompenzace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 4:25 pm    Předmět: Superkompenzace Odpovědět s citátem

Vím, že je to pořád to stejné dokola- pondělí až středa maso, čtvrtek až sobota (neděle) racia...k tomu lemtání vody a žádná sůl...ale tak mi zajímá, je nějaký návod, jak alespoň ty první tři dny bez cukrů přežít? aneb, nadhoďte své zkušenosti, rady, tipy a doporučení:-) Každý tělo reaguje jinak, ale tak mi zajímá, jak nejlíp zatočit s tou vodou v těle...?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
Na rovinu, je to naprosto šílené tvrdě makat a skoro nejíst, ale alespoň já osobně na tomhle zažil nejkrásnější tréninky ve svém životě, protože ačkoliv jsem jinak sotva vstal z postele a došel do posilovny, tam jsem se ale rozhlédl a uvědomil si, že na tohle prostě každý nemá, ale já ano. Tam jsem si řekl, že já to vydržím, zatnu zuby a za pár dní stanu na podiu ve formě, která nebude mít konkurenci.

autor: Lukáš Roubík

Takže zatni zuby a opři se do toho.

A jinak k té vodě si nastuduj právě jeho články.
Marki

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
kód:
Na rovinu, je to naprosto šílené tvrdě makat a skoro nejíst, ale alespoň já osobně na tomhle zažil nejkrásnější tréninky ve svém životě, protože ačkoliv jsem jinak sotva vstal z postele a došel do posilovny, tam jsem se ale rozhlédl a uvědomil si, že na tohle prostě každý nemá, ale já ano. Tam jsem si řekl, že já to vydržím, zatnu zuby a za pár dní stanu na podiu ve formě, která nebude mít konkurenci.

autor: Lukáš Roubík

Takže zatni zuby a opři se do toho.

A jinak k té vodě si nastuduj právě jeho články.

díky , teď jsem to dočetla
honzaj95

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spousta zeleniny, spousta vody, čaje a v nejhorším jsem sežral sladidlo samotný. takový zelí nemá skoro žádný sacharidy a zasytí na dost dlouho nebo teda zaplní pusu :D
Marki

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 6:38 pm    Předmět: sauna v týdnu superkompenzace Odpovědět s citátem

Nemáte někdo zkušenost se saunou, jestli v týdnu superkompenzace pomůže nebo uškodí s odvodněním? když je soutěž v sobotu, tak třeba dát saunu uterý a čtvrtek..k tomu hooodně pít, pomůže to něčemu?
Martule

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sladidla do sebe posledni tyden pred soutezi nervi,tahaj vodu a necekej,ze ti tady nekdo poradi nejakej zazrak...ty tri dny bez sachru byy moje nejvic tri hard dny v celem zivote,ale jak pise lukas,mela jsem uzasnej pocit,ze yem dvoufazove trenovala s nulivym prijmem a este chodila do prace,varila,uklizela a delala vsecko jako kdykoliv jindy...vsecko bylo sice tisickrat pomalejsi a milionkrat narocnejsi,ale citila sem se jak hrdina.

Rychle na stránku:

Přejdi na: