| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JuniorOrsi

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:01 pm Předmět: Dvou roční objemová příprava na soutěž |
|
|
Dobrý den ... Jemi 15 let 183cm . Mám první závody za sebou a jsem z nich nadšený .. Ale ted chci začít dvouroční objemovou přípravu ale potřeboval bych poradit suplementy na co největší nárust svalové hmoty .. Výrobků na trhu je spousta ale nevím čemu mám věřit a co bude mít ten nejlepší učinek .. Prosím poradte .. Děkuji Vojta ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
kreatin je podla mna zo suplementov najlepsi ked nepocitam protak nadoplennie bielkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
JuniorOrsi

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
tak trebars este gainer a mozes striedat ten kreatin s dajakym suplemntom jak je nitrix abo tak ze das dve mesiace to a potom nitrix a tak
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
| JuniorOrsi napsal: | | No ale samotný kreatin a třeba protein není to málo ? |
V kombinaci s kvalitním jídlem je to na ty dva roky tak akorát. Nic jiného nepotřebuješ, snad s výjimkou kvalitního multivitamínu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JuniorOrsi

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 1:45 pm Předmět: : |
|
|
Dobře tak zatím moc děkuji za rady ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
JuniorOrsi

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 2:13 pm Předmět: Další možnost |
|
|
A co třeba kombinace z kížky příprava na soutež v kulturistice od a do z .. Tam je kombinace multivitamínu ,proteinu,gaineru,kreatinu a glutaminu .. Co si o tom myslíte ? Ale myslím že bych to nemohl mít furt v tomto množství pravidelně bych používal možná tak multivitamín ,protein,gainer a podle peněz ten kreatin a glutamin ...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 2:57 pm Předmět: Re: Další možnost |
|
|
| JuniorOrsi napsal: | | A co třeba kombinace z kížky příprava na soutež v kulturistice od a do z .. Tam je kombinace multivitamínu ,proteinu,gaineru,kreatinu a glutaminu .. Co si o tom myslíte ? Ale myslím že bych to nemohl mít furt v tomto množství pravidelně bych používal možná tak multivitamín ,protein,gainer a podle peněz ten kreatin a glutamin ... |
Kreatin je absolutně nejlepší legální doplňěk pro sílu a svalovou hmotu
multivitamin je základ i pro necvičícího
protein - pro toho, kdo prostě NEMÁ ČAS na pevnou stravu, né že je línej... nebo že prostě tělo nezvládá tolik pevný stravy
glutamin, leucin (ten tam nemá)... tribulus... to jsou takový bonusy navíc, který mít nemusíš, ale asi pomůžou - já z toho nic neměl, vlastně až dnes začínám dávkovat po tréningu i leucin
|
|
| nahoru |
|
 |
JuniorOrsi

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
No tribulus jsem z toho vyřadil protože v 15 to asi nebude dobré .. ;D
|