|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
toms
|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:15 pm Předmět: žila na bicepsu |
|
|
Určitě to tu už bylo taková blbá otazka jako jak na žílu na bicepsu ale mě by zajímalo že nemam ani náznak žíly na bicepsu kdyžto na předloktí mám docela dost žil při nějaké činosti. tlustej určitě nejsem mám tak 15-16 % těl tuku . taky jsem koukal že kluci co maj o dost víc tuku jak já maj žilu na bicáku jak je to možne ?? :D _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
....že by paní genetika? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
toms
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Myslim ze Kubaz to tady pochopil vic nez vy vsichni dohromady, tohle urcite zadnej syndrom ustupujici zily neni papayo a ja bych jen dodal ze ne jen ten prispevek, spis celej topic je sracka opravdu bych chtel mit takove malicherne problemy jako jestli mi jde nebo nejde videt zila na bicepsu |
Já vím, však to byl právě smysl mýho příspěvku - na kokotskej dotaz kokotská odpověď Řešit problémy že mám malou žílu na bicepsu a kámoši co jsou tlustší ji mají..
Ne, žádný syndrom ustupující žíly není, tak tu prosím nepiště, že to je píčovina, protože evidentně to moc lidí nepobralo konec debaty
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
Tvl majesty a kubazi, papaja si dělal s tím syndromem prdel _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
papaya +1
A když to vezmu ze své zkušenosti - žíla ti nemusí vést svrchu přes biceps, ale třeba bokem, kde nepůjde tak vidět... alespoň já jsem si tak diagnostikoval, proč na jednom bicepsu žílu mám a na druhém ne. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
|
| kubaz napsal: | je snad hned nad mojim prispevek tvuj ? |
Tak nebyl jsem si jistej jak si to myslel ok beru zpět kubíšku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
|
Tak ted by me zajimalo, kdo je v celem tomhle topiku nejvic retardovanej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|