Weider

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Weider  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Weider
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jachym

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 4:18 pm    Předmět: Weider Odpovědět s citátem

Ahoj,
momentálně používám Whey Core 100, ale trochu mi vadí pěnivost a rád bych navíc zkusil něco vícesložkového. Zaujal mě Weider 80 Premium.

Chtěl bych se zeptat někoho kdo třeba má zkušenost s Whey Corem i Weiderem na pár dotazů.
1. Jak byste zhodnotilli účinnost?
2. Jak je to s pěnivosti Weidera? V porovnání třeba s Whey Corem předpokládám míň, ale i tak se ptám.
3. Líbí se mi že existuje asi 13 příchutí, takže se to aspoň "nezají", ale i tak, který jo a který ne? (jen čoko ne, tu nemam rád obecně)

Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nazgul

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 12:20 pm    Předmět: Re: Weider Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Ahoj,
momentálně používám Whey Core 100, ale trochu mi vadí pěnivost a rád bych navíc zkusil něco vícesložkového. Zaujal mě Weider 80 Premium.

Chtěl bych se zeptat někoho kdo třeba má zkušenost s Whey Corem i Weiderem na pár dotazů.
1. Jak byste zhodnotilli účinnost?
2. Jak je to s pěnivosti Weidera? V porovnání třeba s Whey Corem předpokládám míň, ale i tak se ptám.
3. Líbí se mi že existuje asi 13 příchutí, takže se to aspoň "nezají", ale i tak, který jo a který ne? (jen čoko ne, tu nemam rád obecně)

Dík

Ahoj měl sem možnost mít oboje a může ti říci, že whey core 100 už v životě nechci vidět. Chuť příšerná, rozpustnost hrozná a pěnivost nechutně velká :D Weider lepší jak s pěnivostí, rozpustností tak i chutí. Znám i lepší proteiny
než tyhle weider co chceš a to například Combat od MP a nebo můj top od PHd např diet whey či více složkový od diet whey. ochutnej a nikdy už ti jinej nebude chutnat :D
honza94

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti jde o chuť a nevadí ti menší podíl proteinů určitě doporučuji FA Protein stojí 2,2kg okolo 800Kč a chuť je úžasné ještě lepší nežli ty ochucený mléka v obchodech.
A pokud chceš velkou kvalitu, vysoký podíl proteinu a nevadí ti vyšší cena tak Optium Gold..
Protein 80 Plus | Weider
Protein 80 Plus s vysokým obsahem bílkovin a nízkým podílem cukrů a tuků.
460 Kč
Premium Whey Protein | Weider
Syrovátkový 80 % produkt vyrobený mikrofiltrací při nízké teplotě s maximální využitelností.
1880 Kč
Gold Whey | Weider
Syrovátkový koncentrát Gold Whey obsahuje 80 % kvalitních bílkovin.
476 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: