Ahoj,
je mi líto, že dělám z fóra aukci, ale účel přeci světí prostředky.
K vánocům mám zabalenou tuto vodnici (ještě jsem jí nevybalil).
Bohužel jsem ale nedávno k narozeninám dostal od přátel úplně tu samou, takže mám teď doma dvě totožné dýmky. (ano, vesmír mě nemá rád)
Nenašel by se tu nějaký dýmkomaniak, který by mě jí zbavil, nebo třeba člověk který má nějakého dýmkomaniaka rád a chtěl by mu udělat radost? Cena domluvou
Škoda že není nějaká víc spešl. Zrovna mám jednu pořádnou vyhlídnutou a tak nějak pořád přemýšlím, zda by mi nestačila tahle. Kdyžtak se zkusím optat ještě kamaráda, do 2 dnů bych ti dal vědět.
Super :) Jak jsem psal v nadpisu, tak mám doma ještě jednu úplně stejnou a přijde mi z ní pokouřeníčko lepší, než v čajovně. Ale tak možná je to tím, že si sám naložím tabáku podle chuti, nevím..
Tak on ten rozdíl mezi dýmkou za 3k a 800 moc nepoznáš, je to hlavně o tabáku. Měl jsem možnost vyzkoušet jeden z nejlepších tabáků přímo v zahraničí z luxusní dýmky a když jsem si ho přivezl domů a dal ho do té mé za 400 kč tak jsem rozdíl skoro nepoznal.
Ten tabák dělá hodně, tady koupíš nějaký šunt za 150 kč, tam koupíš kvalitu za 25. :-D
Proto vyčkávám na kamarády, až někam pojedou, abych si přes ně nakoupil zásoby Hlavní je podle mě objemná váza a hluboká korunka, zbytek už je tak nějak jedno. Hlavně ty exklusivní dýmky za tisíce korun jsou často made in china šmejdy, tak se nenech okrást.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru