Bolest v lokti..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bolest v lokti..  Úvodní stránka -> Ostatní -> Bolest v lokti..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Redshank

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:21 pm    Předmět: Bolest v lokti.. Odpovědět s citátem

V neděli jsem byl zase po asi 2 týdnech v posilovně (cvičil jsem doma), nakonci tréninku jsem cvičil biceps, měl jsem tam stejně jako vždycky, asi po 3. sérii mě začalo tak "tlačit" v levým lokti a cítil jsem tam celkem dost rychlý "pumpování", prostě tep nebo jak to popsat..Myslel jsem že jsem to prostě přehnal, ale už to je 4 dny a pořád to neustupuje.. Bolí to z vnitřní strany (takže tenisový loket asi ne), když naáhnu ruku dlaní nahoru, tak někde kolem toho místa jak se odebírá krev, myslim.. bolí to při dotyku, nebo když tu ruku chci v lokti natáhnout nebo uplně skrčit, bolí to jak prase, natáhnout pořádně ani nejde. kolem 90° docela vpohodě, víc než tak 120° jí neotevřu
Nestalo se vám někdy něco podobnýho? ještě než pujdu k doktorovi nechci jen tak sedět a čekat, ale aspoň nějak zmírnit tu bolest, ale netušim čim by to mohlo bejt

Hned co jsem přišel jsem to protahoval, teď už to ani nejde, zkušel jsem to protahovat každou chvíli ve škole a jak to bolelo mi z toho začalo bejt akorát tak blbě, jenže zas když jsem jí pak měl asi hodinu v klidu tak jsem s ní nepohnul už skoro vůbec.. neunesu v tý ruce ani 1,5l flašku s pitím..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: