Ideální objemový jídelníček pro dvoufázový trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ideální objemový jídelníček pro dvoufázový trénink  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ideální objemový jídelníček pro dvoufázový trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 10:02 pm    Předmět: Ideální objemový jídelníček pro dvoufázový trénink Odpovědět s citátem

Máte dvě konstanty. Dopolední trénink cca 70min tvrdé dřiny (např. nohy+prsa) dejme tomu od 1030 a odpolední trénink břicha cca 35min např od 1800. Zajímal by mne Vás názor na optimální objemový jídelníček + suplementy, pokud byste nemuseli řešit práci ani školu a ani finance. Zejména rozvržení krátkých a dlouhých sacharidů, případně vyloženě cukrů. Cílem je objem dle současných trendů, tedy co nejkvalitnější hmota. Prostě teoreticky nejlepší rozložení jídel přes celý tréninkový den. Plus jaký máte názor na noční protein. Předem díky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ToVor

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2013 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě nemá cenu cvičit břicho 35 minut
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky názor :). Já vycházím z názoru, že na břicho letí baby :)
Kuchis

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bob the Builder napsal:
Taky názor :). Já vycházím z názoru, že na břicho letí baby :)

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš to popletené ?! Baby letí na prachy
Spam

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Nemáš to popletené ?! Baby letí na prachy
jirdano

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

baby možná na břicho letěj, ale tim že ho budeš takhle drtit mu fakt nepomůžeš.. v lepším případě to nebude mít efekt, v horším případě začneš mít problémy se zády na vysvětlenou na břichu nechceš mít objemný svaly, ty chceš plochý břicho s viditelnou separací, na což nepotřebuješ žádnej zvláštní trénink, stačí nízký procento tělesného tuku

k tomu jídlu - musíš prostě počítat bílkoviny/sacharidy/tuky a upravit to podle toho jak se bude hýbat váha, na tom nic není
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
baby možná na břicho letěj, ale tim že ho budeš takhle drtit mu fakt nepomůžeš.. v lepším případě to nebude mít efekt, v horším případě začneš mít problémy se zády na vysvětlenou na břichu nechceš mít objemný svaly, ty chceš plochý břicho s viditelnou separací, na což nepotřebuješ žádnej zvláštní trénink, stačí nízký procento tělesného tuku

k tomu jídlu - musíš prostě počítat bílkoviny/sacharidy/tuky a upravit to podle toho jak se bude hýbat váha, na tom nic není

No tak baby a prachy je na jiné téma :) Co se týká břicha, mám to takhle ozkoušené a docela funguje. Samozřejmě, že 80% celkového dojmu břišních svalů (vizuálního) je nízké procento tuku, ale těch 20% mi nejlépe reaguje na toto cvičení, tedy 2x - 3x týdně samostatně břicho. To je ale OT...
Šlo mi o maximální optimalizaci, ne o obecnou poučku. Samozřejmě, že mám 2g bílkovin a teď experimentuji s 5g sacharidů. Samozřejmě, že mám vitamíny, minerály, antioxidanty, C, zinek, dost vody. Před cvičením beru Hell NO gell, po cvičení 37g Hydro + 100g nadrcených ovesných vloček. K tomuto už by mne ale zajímaly komentáře. Opravdu nevím, jak správně zařazovat rychlé a pomalé sacharidy kolem tréninku. Jestli někam dát cukry?Jestli přidat BCAA někam a kam? Co optimálně snídat 2hod před tréninkem, co jíst před druhým tréninkem? Pokud by někdo věděl o odkazu typu "ideální jídelníček profesionálního kulturisty s dopoledním tréninkem", tak sem s ním. Nejsem profík, ale už bych si to z toho vyzobal :) Nic takového se mi najít nepovedlo, natož když jsou tréninky 2. Díky
Spam

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď mě tak napadlo, když nemáš problém ve financích, času atd...
Proč si nezaplatíš pořádného trenéra a máš tyhle problémy vyřešené.
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože si nemyslím, že by to bylo tak jednoduché. Myslíš výživového poradce? Už jsem zkoušel tři a dost bída musím říct : (
Spam

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bob the Builder napsal:
Protože si nemyslím, že by to bylo tak jednoduché. Myslíš výživového poradce? Už jsem zkoušel tři a dost bída musím říct : (

NE !!! Myslím profi trenéra, resp. akt./bývalého kulturistu, který ví moc dobře jak to je a hlavně si vším prošel.
Žádnýho výživovýho poradce z kurzu nebo něčeho podobného.
Bob the Builder

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to by asi mělo smysl... Původně jsem myslel, že se rád někdo podělí o moudra, ale což :)
jachym

PříspěvekZaslal: st červenec 10, 2013 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde o to že by se nikdo nechtěl podělit, spíš to chce tě "vidět", podrobně rozebrat, něco nastavit a dívat se na výsledky a podle toho postupovat dál atd. Takhle na foru tohle těžko vyřešíš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ideální objemový jídelníček pro dvoufázový trénink
Rychle na stránku:

Přejdi na: