Zaslal: čt prosinec 27, 2012 8:50 pm Předmět: Problémy z rameni
Ahoj,
Již pár týdnu mám problém z rameny.Když jedu Bench-press tak i při malých váhách mi jakoby přeskakuje mírně rameno,tak i u předpažování.Při tlacích na ramena mi zase křupe v rameni při pohybu nahoru,zatím to nebolí.Ale nechci riskovat tak bych se vás chtěl zeptat jestli s tím nemáte zkušenosti popř. jak se toho zbavit .Napadlo mě že bych si koupil kloubní výživu.Nebo nenapadá vás čím to může být a jak se toho zbavit ?
- navštiv lékaře
- pořiď si expandér a na youtube hledej návod na rehabilitaci ramen, případně prozkoumej můj log, někde na prvních stránkách tam mám videa jak na to (edit: https://forum.ronnie.cz/vidlak-nechce-byt-pussy-t30107-30.html , třetí příspěvek na stránce)
- nauč se bench spíše na úzko s dobře zafixovanými rameny a lokty spíše k tělu nebo 45 stupňů od těla, rozhodně ne kulturisticky do pravého úhlu
- vyzkoušej kloubní výživu, já osobně jsem na sobě zlepšení nepozoroval, za to mi nejvíc pomohly rady zmíněné výše
Ty videa určitě vyzkouším,napadlo mě že bych bench úplně vynechal a nahradil ho třeba tlakama z negativním sklonem (hlavou dolu),někde jsem četl že méně zatěžuješ ramena.
Díky za ty videa
Pravdepodobne pretizene tihove vacky, pri zanedbani muze nasledovat bursitida. Muzes si to overit tak, ze se objednas treba na sono ramene, kde to je krasne videt. Pomaha na dva tydny nasadit 3-5x denne Fastum/Voltaren a nechat vrsek odpocinout (kura za cca 2x2 stovky). Pokud to neboli, tak za chvilku zacne, ver mi a rozhodne to neni zadna sranda. Rameno je kurva.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru