|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheGhost

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:51 pm Předmět: Kukuřičné lupínky |
|
|
Ahojte , chtěl bych si dávat něco na snídani , ale ovesné vločky mě nechutnají , už jsem je zkoušel udělat na víc receptů , ale nic nezabralo . Tak mě napadlo že bych si dával kukuřičné lupínky s jogurtem , už párkrát jsem to měl a chuťově je to dobrý a chutná mi to . Na některých stránkách píšou že to je hnus jako např. bílé pečivo . Tak jsem se chtěl zeptat na váš názor a zda je má cenu po ránu jest.
Díky
Omlouvám se jestli je tady toto téma , nenašel jsem ho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:52 pm Předmět: Re: Kukuřičné lupínky |
|
|
| TheGhost napsal: | Ahojte , chtěl bych si dávat něco na snídani , ale ovesné vločky mě nechutnají , už jsem je zkoušel udělat na víc receptů , ale nic nezabralo . Tak mě napadlo že bych si dával kukuřičné lupínky s jogurtem , už párkrát jsem to měl a chuťově je to dobrý a chutná mi to . Na některých stránkách píšou že to je hnus jako např. bílé pečivo . Tak jsem se chtěl zeptat na váš názor a zda je má cenu po ránu jest.
Díky
Omlouvám se jestli je tady toto téma , nenašel jsem ho. |
Má to Hodně vysokej GI, ale na druhou stranu lepší jak drátem do oka (nebo nesnídat )
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:55 pm Předmět: Re: Kukuřičné lupínky |
|
|
Má to Hodně vysokej GI, ale na druhou stranu lepší jak drátem do oka (nebo nesnídat  )[/quote]
takže to radši nedoporučuješ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st leden 16, 2013 3:40 pm Předmět: Re: Kukuřičné lupínky |
|
|
| TheGhost napsal: | Má to Hodně vysokej GI, ale na druhou stranu lepší jak drátem do oka (nebo nesnídat ) |
takže to radši nedoporučuješ :)[/quote]
prosím upřesnit jaká kukuřice ?
neni kukuřice jako kukuřice jedna ma GI 70 druha 50 a dokonce jedna 34 !!!
pokud mysliš tu krmna tak to je hnus stím souhlasím ale jina už je jine kafe ale taky draha !
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:22 pm Předmět: |
|
|
Cornflakes maj GI něco kolem 80. tušim... ale jak psal Grogy, lepší, než nesnídat vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st leden 16, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | Cornflakes maj GI něco kolem 80. tušim... ale jak psal Grogy, lepší, než nesnídat vůbec. |
na prvni otazku se zeptám jak víš že maj GI kolem 80 ?? ( třeba ty tvoje )
maš to na etiketě napsano nebo to si jen myslíš,
víš ono je problem z jake suroviny se ty corny dělaj , pokud nemaš přesne data tak nevis nic,
když vím třeba že ta moje kukuřice co jím je takova a takova tak vim že ma třeba GI
50 , cca ,
atd . vše jsou jen dohady pokud nemaš fakta, ( data )
ale jak bylo řečeno radší je sněz než nejíst ,
ale ohledně GI to je debata na dlouho ,
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st leden 16, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě nwm jaká značka , zitra se pudu podívat do obchodu , takže mám brat kde je nejmíň GI pokud tomu rozumím dobře a krmnou určitě ne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|