Posilovna Tábor a okolí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovna Tábor a okolí  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovna Tábor a okolí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rzl

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 8:37 pm    Předmět: Posilovna Tábor a okolí Odpovědět s citátem

Zdravím, je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit kvalitní posilovnu (především kvůli trojboji) v Táboře nebo okolí? Byl jsem cvičit v Týně n. Vltavou a Soběsalvi, kde jsem bohužel odcházel ne plně uspokojen. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RaZZoR

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V který si byl? V Soběslavi sou posilovny dvě, Relax a studio RK. V relaxu je mizerná posilovna, squash, aerobik a všechny tyhle kraviny. RK je čistě jen posilovna s hromadou železa, ol. tyčema, stojanem na dřepy atd. Z toho plyne, že si musel bejt v relaxu, protože ten stojí za hovno
V Táboře nebyla špatná posilovna na sadech, ale na trojboj málo železa.
Loudy

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sparing chodí do oc fitness slunce a celkem si to chválí (já tam teda nikdy nebyl), nicméně nejsem si jistej, jestli to bude zrovna vhodný pro trojboj
rzl

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaZZoR napsal:
V který si byl? V Soběslavi sou posilovny dvě, Relax a studio RK. V relaxu je mizerná posilovna, squash, aerobik a všechny tyhle kraviny. RK je čistě jen posilovna s hromadou železa, ol. tyčema, stojanem na dřepy atd. Z toho plyne, že si musel bejt v relaxu, protože ten stojí za hovno
V Táboře nebyla špatná posilovna na sadech, ale na trojboj málo železa.

Zdar, asi jsem byl v Relaxu, u vchodu je hned squash a za squashem takova uzka posilovna, kde maj supertlusty olymp osy, ale zeleza tam bylo dost. Aerobic je taky hned u vchodu.

To rad slysim, ze je tam jeste neco, mohl bys mi dat adresu na to studio RK prosim?
Jinak dik moc za odpoved.

Jinak v OC Slunce jsem byl dnes, posilovna pekna, ale ne pro lifterske ucely.

Rychle na stránku:

Přejdi na: