|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rzl
|
Zaslal: st leden 09, 2013 8:37 pm Předmět: Posilovna Tábor a okolí |
|
|
Zdravím, je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit kvalitní posilovnu (především kvůli trojboji) v Táboře nebo okolí? Byl jsem cvičit v Týně n. Vltavou a Soběsalvi, kde jsem bohužel odcházel ne plně uspokojen. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RaZZoR
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 1:16 am Předmět: |
|
|
V který si byl? V Soběslavi sou posilovny dvě, Relax a studio RK. V relaxu je mizerná posilovna, squash, aerobik a všechny tyhle kraviny. RK je čistě jen posilovna s hromadou železa, ol. tyčema, stojanem na dřepy atd. Z toho plyne, že si musel bejt v relaxu, protože ten stojí za hovno
V Táboře nebyla špatná posilovna na sadech, ale na trojboj málo železa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Sparing chodí do oc fitness slunce a celkem si to chválí (já tam teda nikdy nebyl), nicméně nejsem si jistej, jestli to bude zrovna vhodný pro trojboj
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: po leden 14, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
| RaZZoR napsal: | V který si byl? V Soběslavi sou posilovny dvě, Relax a studio RK. V relaxu je mizerná posilovna, squash, aerobik a všechny tyhle kraviny. RK je čistě jen posilovna s hromadou železa, ol. tyčema, stojanem na dřepy atd. Z toho plyne, že si musel bejt v relaxu, protože ten stojí za hovno
V Táboře nebyla špatná posilovna na sadech, ale na trojboj málo železa. |
Zdar, asi jsem byl v Relaxu, u vchodu je hned squash a za squashem takova uzka posilovna, kde maj supertlusty olymp osy, ale zeleza tam bylo dost. Aerobic je taky hned u vchodu.
To rad slysim, ze je tam jeste neco, mohl bys mi dat adresu na to studio RK prosim?
Jinak dik moc za odpoved.
Jinak v OC Slunce jsem byl dnes, posilovna pekna, ale ne pro lifterske ucely.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|