Zaslal: po červen 03, 2013 10:10 am Předmět: úprava sójových kostek
Jak vám chutnají sójové kostky? 1-2x za týden je začnu dávat místo sýru/šunky a zkoušel sem uvařit 50g kostek a pak usmažit se 3 vajcama, ... nic extra... j
Zaslal: po červen 03, 2013 10:34 am Předmět: Re: úprava sójových kostek
micus6 napsal:
Jak vám chutnají sójové kostky? 1-2x za týden je začnu dávat místo sýru/šunky a zkoušel sem uvařit 50g kostek a pak usmažit se 3 vajcama, ... nic extra... j
Sice uz je davno nejim, ale mama mne nich vzdy delala vybornou cinu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Soju jako vegeteriánka dělám poměrně často. Základem je jí samozřejmě uvařit buď ve vodě nebo i nějakém typu podravky a podobně. Co je dobré ji v uvařeném stavu ještě "namarinovat", jak je to u této hmoty vůbec možné, a poté osmahnout.
Granulovanou soju pouze přidávám do omáček typu bolognese a podobně.
Do číny mi příjde dost vhodné tofu.
nedavno jsem to nekomu posilal (tajny rodinny recept ) tak to preposlu...
1 pol lzice magi a jedna kecupu
1 kavova lzice soli
1kav sladke papriky a jedna palive papriky...
1 kavova kari koreni...pokracuje davkovani kavovych lzic po jedne z dane suroviny, pokud neni uvedeno jinak
mlety pepr
vegeta
solamyl
worchesterova om.
sojova om.
3 cele mensi cibule na drobno
2 cela vejce
...........
sojove nudlicky (ty jsou nej) uvaris nechas vychladnout promichas s vyse uvedenym a das do uzavrene nadoby pres noc druhy den promichas znovu a osmazis na oliv. (nebo jinem oblibenem oleji,lepsi je slunecnicovy) je lepsi smazit dele ke konci na panvi lehce pripect (smazit cca 15-20 min)....je mozno podavat s brambory nebo ryzi a s kecupem klidne ..neni to vylozene dietni, ale je to nej uprava soji, kterou jsem kdy mel :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru