|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JohnyBravo

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 1:30 pm Předmět: Gel na obličej - BOX - SMAZAT |
|
|
Čau,
nevíte kde se dá koupit/sehnat takový ten gel, kterým trenéři při zápase natírají borcům na obličej. Je to jakoby pro lokální znecitlivění? Nikde to nemůžu na netu najít, všude mě to akorát odkazuje na gel pro znecitlivění penisu:D
Naposledy upravil JohnyBravo dne so srpen 10, 2013 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
:-D ...zazracna masticka... ja myslim ze pokud budes chtit to lokalni znecitliveni tak se budes muset priklonit k tomu gelu na penis :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | Chvilku jsem zvazoval,jestli mam vubec odpovidat,ale nakonec sem se rozhodl udelat pro jednou dobrej skutek a tak ti tedy povim to tajemstvi o zazracne tinkture,ktera bohuzel neznecitlivuje vubec nic,ale snizuje treni,tudiz je mensi riziko trzneho poraneni,popripade se trzna rana touto viskozni latkou zamazava,aby se zmirnilo krvaceni.Jedna se o vazelinu |
Tak jsem přemýšlela jaký gel má na mysli, když jsem věděla jen o vazelíně. :D případně třeba se najde nějaký kamarád chirurg, tak tam mají nějakou znecitlivující mast na šití povrchových ran :D zkusit to by mohlo být zajímavý :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnyBravo

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | Chvilku jsem zvazoval,jestli mam vubec odpovidat,ale nakonec sem se rozhodl udelat pro jednou dobrej skutek a tak ti tedy povim to tajemstvi o zazracne tinkture,ktera bohuzel neznecitlivuje vubec nic,ale snizuje treni,tudiz je mensi riziko trzneho poraneni,popripade se trzna rana touto viskozni latkou zamazava,aby se zmirnilo krvaceni.Jedna se o vazelinu |
Jo to jsem myslel, jen jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem, že to je jakoby na znecitlivění, aby se třeba s tržnou ránou dalo pokračovat. Chtěl jsem to nad obočí, protože to mám často natržený
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
| JohnyBravo napsal: | | Mike Priest napsal: | Chvilku jsem zvazoval,jestli mam vubec odpovidat,ale nakonec sem se rozhodl udelat pro jednou dobrej skutek a tak ti tedy povim to tajemstvi o zazracne tinkture,ktera bohuzel neznecitlivuje vubec nic,ale snizuje treni,tudiz je mensi riziko trzneho poraneni,popripade se trzna rana touto viskozni latkou zamazava,aby se zmirnilo krvaceni.Jedna se o vazelinu |
Jo to jsem myslel, jen jsem se špatně vyjádřil. Myslel jsem, že to je jakoby na znecitlivění, aby se třeba s tržnou ránou dalo pokračovat. Chtěl jsem to nad obočí, protože to mám často natržený |
To už neuhraješ
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
kdesi jsem slyšel že to není úplně čistá vazelína ale obsahuje adrenalin (nebo něco podobného) co způsobuje vazokonstrikci malých cév a tím taky zmenšuje krvácení...co je na tom pravdy...čert ví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|