|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheMorte
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:39 pm Předmět: Zhodnocení jídelníčku |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych zhodnotit (eventuelně poradit; náhrada F1?) s jídelníčkem. Je mi 16 let, vážím 67kg a měřím 180cm.
pitný režim - voda z láhve (2.8l denně + Ovoce (2 jablka)
snídaně - Koktejl F1 (2-4 čaj. lžičky ) + jogurt bílý Hollandia
svačina - viz. Svačina odpoledne.
oběd - 1 týdně rybu, krutí , hovězí – vepřové + příloha (rýže, brambory, těstoviny, tortila) + zelenina
svačina - žitné pečivo popřípadě žitno-pšeničné, slunečnicový chleba nebo rýžové chleby, + šunka od kosti, (salám občas kvalitní, zrající, masové => uherák), sýr Eidam 30% + zelenina
svačina - po treninku do 30 minut F1 koktejl
Příchod z tréninku (večeře) - Tvaroh odtučněný 250 gramu před spaním.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: so leden 12, 2013 4:38 am Předmět: |
|
|
to je hrůza, vždyť to je redukční dieta.... na večeři jeden malý tvaroh?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: so leden 12, 2013 5:07 am Předmět: |
|
|
TheMorte:
Byl jsem u herbalife více než půl roku. Pokud máš bohaté rodiče, klidně v nákupu jejich nesmyslně předražených a nijak výjimečných produktů pokračuj. Nebo si kup jednu rozumnou knížku o jídle a nauč se jíst. ( v herbalife jsou lidi, kteří jsou hloupí na to, aby studovali, líní na to aby dělali nějakou smysluplnou práci, lidi , kteří mají dar manipulovat s ostatními a hlavně v žádném případě odborníci -spočteš je na prstech jedné ruky..) Pokud jsi zfanatizovaný jako jiní konzumenti jejich produktů, asi jsem tyhle řádky psal trochu zbytečně :) snědl sem několik kokteilů a nic jsem po nich nikdy nepřibral.
Nenapsal jsi cíl, jestli cvičíš, jak cvičíš, co chceš. Místo těch kokteilů si kup pár hodin s trenérem, který se o tebe postará, to je v tuto chvíli nejlepší, co můžeš udělat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheMorte
|
Zaslal: so leden 12, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
Nejsem zfanatizovaný, nic podobného. Ano, cvičím dvakrát týdně, kruhový trenink. Cíl by měl být přibrat svalovou hmotu. S tím trenérem je problém v tom, že v mém okolí nejsou příliš kvalitní, když jsem rozšířil okruh hledání našel jsem toto. Proto jsem napsal zde, jestli mě nekrmí úplnými nesmysly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 12, 2013 2:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheMorte
|
Zaslal: so leden 12, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Říkám, když jsem hledal jinde, našel jsem herbalife, tam mi ho doporučili. Ptám se proto tady, ocenil bych spíše rady, než takové prázdé odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:48 am Předmět: |
|
|
když už za něco dáš skoro 2 litry tak bych si přečetl, že je to na hubnutí....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:05 am Předmět: |
|
|
Odkud jsi?
Napsal jsem ti v tom příspěvku mnoho, bohužel pro tebe na to nereaguješ. Pokud se tu chceš něco dozvědět, lépe si čti co ti tu lidé píšou, napsal jsem několik věcí, které by jsi nám měl sdělit, neodpověděl jsi ani na jednu.
Vypsal jsi pár surovin které jíš, nenapsals kolik čeho jíš, kdy to jíš, co chceš dosáhnout.
K herbalife jsem tu toho napsal dostatek.
Jachym: oni ti vysvětlí že je to úplně na všechno, když chceš, tak po tom přibereš, když chceš tak shodíš.. má to trochu pověst jako Chuck Norris :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|