| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peix
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:48 pm Předmět: Kvalitní WPC okolo 1000 Kč |
|
|
Který WPC protein byste zvolili, kdybyste měli rozpočet 1000 Kč a mělo by to vůbec cenu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:55 pm Předmět: Re: Kvalitní WPC okolo 1000 Kč |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:08 pm Předmět: Re: Kvalitní WPC okolo 1000 Kč |
|
|
Děkuji moc za tip a za lákavou nabídku, ještě doberu protein, mám ho úplně nový, koupil jsem si od vás právě ten Peptide Fusion, ale sklidil jsem kritiku, že je moc drahý :D Takže doberu, co mám doma a počítám, že v březnu se ozvu. Nevadí, že až v březnu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:15 pm Předmět: Re: Kvalitní WPC okolo 1000 Kč |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
peix
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:21 pm Předmět: Re: Kvalitní WPC okolo 1000 Kč |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jasně že neva. |
Děkuji moc Tohle je krásný přístup, jak si udržet zákazníka! Jsem s ronnie nadmíru spokojen, zatím jsem u vás koupil dva gainery, shaker a dva proteiny - všechno zboží dorazilo v pořádku a snad do druhého dne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ted sis Ronnie mozna nabeh a budou te vsichni bombardovat zpravama se zadosti o slevu....
ja budu mezi prvnima _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 12:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | No, za zkoušku nic nedáte...
...ale pokud někdo napíšete, zařídím to až o víkendu, protože dnes lehce nestíhám. | Já chci taky.....:-)))) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |