|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:30 pm Předmět: cesky vyrobce kvalitnich stroju .. |
|
|
ahoj,
jeden muj znamy si otevira fitko a poprosil me, zda-li bych nerozhodil sve informacni site a nedoporucil mu nejaky kontakt na vyrobce kvalitnich stroju s idealne nejakou slevou ..
budget na to ma v radech statisicu ..
pokud ma nekdo nejaky navrh tak sem s nim prosim ..
diky a zdravim, ntz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:35 am Předmět: Re: cesky vyrobce kvalitnich stroju .. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 22, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
Já bych zauvažoval o něčem od Maplera. Sice to asi není žádnej velkovýrobce, na druhou stranu se s ním bude moct dát určitě lépe domluvit a asi by i bez problémů udělal něco dle požadavků, na míru. Kluci v SPC mají od něj powerrack na míru a vypadá dobře a cenově se asi nic lepšího nenajde.
http://www.mapler-gym.com/
Dělá ale hlavně powerracky, lavičky a bp lavice. Když třeba porovnám polohovatelnou lavičku od Gruunu a Maplera, tak od Maplera je mnohem robustnější a těžší, akorát na ní asi je použitá nějaká horší barva než na powerracku, takže tam bych se určitě domluvil na stejně kvalitní jako u racku, ať to není hned oprýskaný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 22, 2013 2:45 pm Předmět: |
|
|
Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 22, 2013 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci. |
Tak to určitě. Na druhou stranu, mít v posilce třeba 6 powerracků, tak jsem maximálně spokojenej. :)
Powerrack splní funkci hned za několik vybavení, takže ušetří i nějaký místo. Na druhou stranu je určitě pravda, že si spousta lidí řekně, že je to k ničemu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út leden 22, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Bara napsal: | | Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci. |
Tak to určitě. Na druhou stranu, mít v posilce třeba 6 powerracků, tak jsem maximálně spokojenej. :)
Powerrack splní funkci hned za několik vybavení, takže ušetří i nějaký místo. Na druhou stranu je určitě pravda, že si spousta lidí řekně, že je to k ničemu. |
Já to vidím na tom super Mono racku v Eaglu.Většina lidí se tam bojí vlézt a je to spíš pro silovkáře.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 22, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | madball napsal: | | Bara napsal: | | Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci. |
Powerrack splní funkci hned za několik vybavení, takže ušetří i nějaký místo. Na druhou stranu je určitě pravda, že si spousta lidí řekně, že je to k ničemu. |
Já to vidím na tom super Mono racku v Eaglu.Většina lidí se tam bojí vlézt a je to spíš pro silovkáře. |
Kombinace monoliftu a powerracku do komerční posilovny je úlet, to je pravda. Dá se v tom vůbec odjet třeba bench?
Já to beru spíš z toho pohledu, že to je univerzální a dá se v tom odcvičit spousta základních cviků a případně se to může zpestřit i bandama a člověk nemusí řešit jištění. Věřím, že pokud někdo cvičí základní cviky, tak si na powerrack hodně rychle zvykne a oblíbí si ho.
Otázkou je, jestli tak chce cvičit průměrnej návštěvník fitka a na tu já odpovědět nedokážu, ale řekl bych, že asi spíš ne.
Na druhou stranu v zadaní není, jestli se jedná o budoucí ladies gym nebo třeba posilovna pro atlety. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|