cesky vyrobce kvalitnich stroju ..

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - cesky vyrobce kvalitnich stroju ..  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> cesky vyrobce kvalitnich stroju ..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ntz

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 2:30 pm    Předmět: cesky vyrobce kvalitnich stroju .. Odpovědět s citátem

ahoj,

jeden muj znamy si otevira fitko a poprosil me, zda-li bych nerozhodil sve informacni site a nedoporucil mu nejaky kontakt na vyrobce kvalitnich stroju s idealne nejakou slevou ..

budget na to ma v radech statisicu ..

pokud ma nekdo nejaky navrh tak sem s nim prosim ..

diky a zdravim, ntz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grunsport
E.Leclerc

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grun je klasika, ale aby bylo případně z čeho vybírat tak přidávám:
http://www.mp-company.cz/posilovaci-stroje.htm
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by chtel neco preci jen lidovejsiho, tak tady

http://www.trofit.cz/posilovna-fitness.php
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:35 am    Předmět: Re: cesky vyrobce kvalitnich stroju .. Odpovědět s citátem

Jednoznačně doporučuji novou řadu Lax:
http://www.posilovacistroje.cz/stroje/new-generation

Ve chvíli, kdy je člověk vyzkouší, tak z mého pohledu mezi současnými českými stroji nemají konkurenci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravdou,že LAX je neprávem opomíjen a žije ve stínu Greenů,ale už jsou myslím dál.Zkoušel jsem je a opravdu je to technická špička.Také doporučuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych zauvažoval o něčem od Maplera. Sice to asi není žádnej velkovýrobce, na druhou stranu se s ním bude moct dát určitě lépe domluvit a asi by i bez problémů udělal něco dle požadavků, na míru. Kluci v SPC mají od něj powerrack na míru a vypadá dobře a cenově se asi nic lepšího nenajde.

http://www.mapler-gym.com/

Dělá ale hlavně powerracky, lavičky a bp lavice. Když třeba porovnám polohovatelnou lavičku od Gruunu a Maplera, tak od Maplera je mnohem robustnější a těžší, akorát na ní asi je použitá nějaká horší barva než na powerracku, takže tam bych se určitě domluvil na stejně kvalitní jako u racku, ať to není hned oprýskaný.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci.
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Mapler je spíš pro posilovny zaměřené na silový trénink,či trojboj.Vzhled ani funkčnost není pro komerční fitka.Kvalita určitě dobrá,ale ne pro běžnou cvičící populaci.

Tak to určitě. Na druhou stranu, mít v posilce třeba 6 powerracků, tak jsem maximálně spokojenej. :)
Powerrack splní funkci hned za několik vybavení, takže ušetří i nějaký místo. Na druhou stranu je určitě pravda, že si spousta lidí řekně, že je to k ničemu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Bara

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Bara napsal:

Tak to určitě. Na druhou stranu, mít v posilce třeba 6 powerracků, tak jsem maximálně spokojenej. :)
Powerrack splní funkci hned za několik vybavení, takže ušetří i nějaký místo. Na druhou stranu je určitě pravda, že si spousta lidí řekně, že je to k ničemu.

Já to vidím na tom super Mono racku v Eaglu.Většina lidí se tam bojí vlézt a je to spíš pro silovkáře.
madball

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
madball napsal:
Bara napsal:

Já to vidím na tom super Mono racku v Eaglu.Většina lidí se tam bojí vlézt a je to spíš pro silovkáře.

Kombinace monoliftu a powerracku do komerční posilovny je úlet, to je pravda. Dá se v tom vůbec odjet třeba bench?
Já to beru spíš z toho pohledu, že to je univerzální a dá se v tom odcvičit spousta základních cviků a případně se to může zpestřit i bandama a člověk nemusí řešit jištění. Věřím, že pokud někdo cvičí základní cviky, tak si na powerrack hodně rychle zvykne a oblíbí si ho.
Otázkou je, jestli tak chce cvičit průměrnej návštěvník fitka a na tu já odpovědět nedokážu, ale řekl bych, že asi spíš ne.
Na druhou stranu v zadaní není, jestli se jedná o budoucí ladies gym nebo třeba posilovna pro atlety. :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: