|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marzochi
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:03 am Předmět: přišlo mi jiné zboží |
|
|
Přišlo mi jiné zboží, než jsem si objednal. Měl jsem objednaný creatin od muscle Pharm + mega bcaa, ale místo creatinu musclepharm mě přišel creatin od MUSCLETECH přičemž na faktuře je napsaný Muscle Pharm, ten který jsem chtěl, takže chyba toho kdo kompletoval objednávku vzhledem i k podobnému názvu značky. Nejenže jsem nechtěl monohydrát který na mě nefunguje, ale muscletech je i výrazně levnější : (
Jsem věrný zákazník, tak doufám, že to půjde nějak vyřešit. Co mám tedy udělat?
Mířeno hlavně na ronnieho, protože jsem si všiml, že na fóru na podobné dotazy rychle a ochotně reaguje. Zkoušel jsem volat 773 22 22 50, ale nikdo mi to nevzal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:05 am Předmět: Re: přišlo mi jiné zboží |
|
|
| marzochi napsal: | Přišlo mi jiné zboží, než jsem si objednal. Měl jsem objednaný creatin od muscle Pharm + mega bcaa, ale místo creatinu musclepharm mě přišel creatin od MUSCLETECH přičemž na faktuře je napsaný Muscle Pharm, ten který jsem chtěl, takže chyba toho kdo kompletoval objednávku vzhledem i k podobnému názvu značky. Nejenže jsem nechtěl monohydrát který na mě nefunguje, ale muscletech je i výrazně levnější : (
Jsem věrný zákazník, tak doufám, že to půjde nějak vyřešit. Co mám tedy udělat?
Mířeno hlavně na ronnieho, protože jsem si všiml, že na fóru na podobné dotazy rychle a ochotně reaguje. Zkoušel jsem volat 773 22 22 50, ale nikdo mi to nevzal. |
Oni kolegové bohužel nevědí, kam dříve skočit, a to jich tam je jako much a čím dál víc. Moc prosím, zkus to na tu linku znova a nebo 800 203 209. Kdyby se Ti přesto nepovedlo dovolat, tak mi tu nech PM, postarám se o to. Ale zkus to, prosím, ještě párkrát.
Za komplikace se omlouvám... : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
Měl jsem ten naprosto stejný problém. Asi tak dva měsíce dozadu, se mi stalo s creatinem to samé. A to v tý době ten creatin od muscletechu nebyl ještě v nabídce.
Já to měl naštěstí k osobnímu odběru, tak jsem si to pak jen došel vyměnit
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Měl jsem ten naprosto stejný problém. Asi tak dva měsíce dozadu, se mi stalo s creatinem to samé. A to v tý době ten creatin od muscletechu nebyl ještě v nabídce.
Já to měl naštěstí k osobnímu odběru, tak jsem si to pak jen došel vyměnit |
Btw. když dojde ve Vaší objednávce k jakémukoliv problému, budu rád, když mi to (poté, co problém vyřešíte se skladem) napíšete do e-mailu (ronnie@ronnie.cz). Ono ke mě se ne vždycky všechno dostane a jen když budu vědět, můžu s tím něco komplexněji dělat. Každopádně po přestěhování skladu a docela značném personálním posílení věřím, že se rychlost zásilek zlepšila a problémů ubylo - byť určitě je nikdy všechny neodstraníme.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
S příjemnou paní jsem se domluvil, tak utíkám na poštu to poslat zpátky. Nic se neděje vzhledem k super akcím, možnosti nejlepší ceny, platbě kartou, a již od 500kč bez poštovného. Ještě osobní odběr v Brně, cenu Kč/1g bílkovin u proteinů a aminokyselin, abych furt nemusel počítat na kalkulačce a je to dokonalé :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
Ten osobní odběr v Brně bych moc chtěl, ale zatím je ve stádiu uvažování (i když možná spíš "už" je ve stádiu uvažování:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Za odber v Brne se primlouvam :)) a jinak ronnie, ten rotoped slape jak hodinky a mama si ho nemuze vynachvalit :) mam pocit, ze se trochu viklaj riditka, ale to je nepatrneej detail, kteryho si mama ani nevsimla, asi jsem moc velkej puntickar :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Za odber v Brne se primlouvam :)) a jinak ronnie, ten rotoped slape jak hodinky a mama si ho nemuze vynachvalit :) mam pocit, ze se trochu viklaj riditka, ale to je nepatrneej detail, kteryho si mama ani nevsimla, asi jsem moc velkej puntickar :)) |
Je-li spokojená, jsem rád.
A až bude Brno, budu taky rád:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|