Karcinogenní mléko?!

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Karcinogenní mléko?!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Karcinogenní mléko?!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kuchis

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:34 pm    Předmět: Karcinogenní mléko?! Odpovědět s citátem

Zdravím,

četl jsem si zrovna jeden článek na jednom nejmenovaném slovenském webu zaměřujícího se na posilování jako ty Ronnie.
Byl tam článek o negativech jaké má mléko (údajně...).
Prý je mléko při každodenní konzumaci ve větších dávkách karcinogenní a nahrává rakovině.
Dále jsem se tam dočetl že stejné účinky při každodenní bohaté konzumaci má maso.
Taky ryby,barviva,sladkosti...Bylo tam toho tolik že jsem si už fakt pokládat otázka "Co v dnešní době můžu žrát aniž bych s toho měl rakovinu?!".
Asi fakt nic protože i to ovoce se polejvá chemickými hnojivy a jinýma sračkama.
Já jsem amatér,posilku navštěvuju asi dva měsíce.
Mám poskládaný jídelníček kdy za den do sebe narvu okolo toho litru mléka (když počítám i tvaroh atp.).
Ptám se tedy jestli se mám konzumaci mléka vyvarovat,jestli to mám omezit nebo jestli ho můžu dále v hojném množství chlemtat?
Piju Milblu polotučné s Kaufu nebo mléko ze špáru.

díky za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Míň číst podobný články a víc makat, to ti asi tak můžu poradit ke spokojenému životu :)
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Míň číst podobný články a víc makat, to ti asi tak můžu poradit ke spokojenému životu :)

Asi tak...

Vzdycky mne stoupne tlak, kdyz tu nekdo zacne hystercit s temahle vecma.

Naposledy upravil Draper dne po únor 11, 2013 4:47 pm, celkově upraveno 1 krát
krosař

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád si přečtu relevantní text na téma "Mléko způsobuje rakovinu". Sem s ním.
Grimley

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:

Asi tak...

Vzdycky mne stoupne tlak, kdyz tu nekdo zacne hystercit s temahle vecma.

Když už jsme u toho, jdeš zejtra do BG? ... jdu tam nějak kolem devátý, tak abych kdyžtak dal bacha při otevírání dveří od šatny, nerad bych tě zas sejmul a odsoudil k dalšímu necvičení
Kuchis

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten článek pak admin smazal protože se kvůli tomu všichni rozčilovali :D ale je tam o tom ještě zmínka-je to na fitmagazinu.sk v sekci články o výžive-mléko jako zázračný nápoj.Já sem odkaz hodit nemůžu,píše mi to tu hlášku.
já to četl ještě když tam byl ten článek.byla to z části okopčená práce nějakého "doktora" :D
Petey

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bukovsky,taka celebrita medzi doktormi tu na slovensku,ale nie v dobrom On je celkom zvlastny,aj kolegovia lekari ho maju za podivina
Tracey

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Bukovsky,taka celebrita medzi doktormi tu na slovensku,ale nie v dobrom On je celkom zvlastny,aj kolegovia lekari ho maju za podivina

S tím jménem se ani nedivím, hned jsem si vzpomněla na jeho německého kolegu, raději dám přednost jeho povídkám

Rychle na stránku:

Přejdi na: