| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 2:23 pm Předmět: Spartan Race |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
Už vloni jsem o tom uvažoval. Myslím, že do toho půjdu. Ale jak to registrovat? Ten web žalostně nefunguje. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Už vloni jsem o tom uvažoval. Myslím, že do toho půjdu. Ale jak to registrovat? Ten web žalostně nefunguje. |
Hmm to vypadá jako super zábava. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
Jestli někdo ví jak to registrovat, tak pak napište. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:18 pm Předmět: |
|
|
Několik lidí od nás z boxu tam chtějí jít, možná se taky přidám, ještě jsem o tom ale moc nepřemýšlel, vypadá to zajímavě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
Uvažoval jsem nejdřív o Bahňáku, ale když mám tohle za humny, tak bych tam rád jel aspoň na ten sprint.
Jinak podle mě je zatim času dost, registrace jde zatim jen na ten slovenský závod
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Mě by bláto, oheň, špína, voda atd. nevadilo, nejhorší je pro mě nějaké přelejzání překážek (na to jsem byl vždycky střevo) či jiné gymnastické prvky  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
Bavili jsme se o tom s klukama z boxu a zřejmě uděláme nějaký team. Rozhodně to vypadá jako "príma zábava" _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út únor 05, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
Zažil jsem daleko horší věci. I'm in!
|