F50

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - F50  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> F50
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
F50

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2016 3:47 pm    Předmět: F50 Odpovědět s citátem

F50

Poruchy příjmu potravy

http://www.uzis.cz/cz/mkn/F50-F59.html

F50.0 - Mentální anorexie
F50.1 - Atypická mentální anorexie
F50.2 - Mentální bulimie
F50.3 - Atypická mentální bulimie
F50.4 - Přejídání spojené s psychologickými poruchami

Osciluji někde mezi F50.0 až F50.4, v závislosti na mnoha faktorech. Dosáhl jsem letošní léto mezníku - shodil na 97 kg, s čímž jsem byl spokojený. Za posledních pár týdnů se dosažený stav dostal mimo kontrolu, což mělo za následek rychlý nárůst váhy o 5-7 kg a nejistotu, jakým směrem se situace bude vyvíjet. Další váhové výkyvy a rozvracení organismu si nemohu dovolit, proto začínám problém řešit aktivně.

Vývoj váhy za posledních +10 let:

Rád bych, aby mi log sloužil jako pomůcka k dodržování pravidelného pohybu, vyvážené zdravé stravy, za předpokladu udržení váhy pod 100 kilo, nejím živočišné (masné, mléčně, vaječné) a moučné výrobky, nekouřím, nepiju alkohol ani kávu, neberu léky. Mám zajištěn přísun kvalitního čaje, kterého piju zhruba 20g denně. Všechny výkyvy, porušení řádu a disciplíny sem budu zaznamenávat.

Literatura objednána tato, tato a tato. Log povedu jen nezbytně nutnou dobu. Cílem je doplnit znalosti, nabýt zkušenosti a překonat staré zlozvyky...

Tohle bude velmi... Směšné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: