All in one-má to cenu?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - All in one-má to cenu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> All in one-má to cenu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slaboch

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 3:48 pm    Předmět: All in one-má to cenu? Odpovědět s citátem

Čaute,
početl jsem nějaké články ale lítám v té suplementaci, tak bych se rád zeptal.
Je opravdu vhodné, dávat po tréninku boxu All in one???

Celkově nijak nesuplementuju, jím zdravě, ale musím začít protože nemám šanci něco sníst v práci několik hodin před tréninkem.Takže to je jednoduché, to nahradím gainerem.
Po tréninku jsem myslel, že dám opět gainer a vzhledem k tomu, že tréninky jsou večer tak do 3 hodin po tréninku, když nemám navařeno dávám ještě noční protein a jdu spát.Kolega mě nahlodal, že tam mám ještě přidat nějaké All in one a nejlépe od Reflexu.O peníze nejde, jen mě zajímá jestli z toho něco vytěžím, když neposiluju, maximálně s vahou vlastního těla...
Díky :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

All in one od reflexu jsem pouzival velmi dlouhou dobu, jeden suplement, je v nem uplne vse a hotovo, jako bezny sportovec stejne nepoznas rozdil kdybys dodrzoval nejake striktnejsi pravidla ze po treninku jen syrovatkovy protein atd ale co muim uznat je to, ze all in one je spis takova komplexni mahrada jidla nez nejaky pred\po treninkovy napoj atd.
Slaboch

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze myslis, ze by bylo lepsi vyhodit gainer z jidelnicku a nahradit ho tim all in one? Misto jidla pred treninkem a po treninku....
Jana Stockelova

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě lepší all in one jak gainer. Nicmeně protein s banánem, tě výjde levněji.

Rychle na stránku:

Přejdi na: