MaxxWin - Maxx Gain 15 - zkušenosti

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MaxxWin - Maxx Gain 15 - zkušenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> MaxxWin - Maxx Gain 15 - zkušenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kolorado

PříspěvekZaslal: čt únor 14, 2013 9:23 pm    Předmět: MaxxWin - Maxx Gain 15 - zkušenosti Odpovědět s citátem

Ahoj, dnes jsem si koupil tento sachariďák, má velmi dobrou chuť ( jako banánové granko :D ) a po smíchání s vodou má velkou hustotu skoro jak když si rozmixujete banán s mlékem.

Chci se zeptat jestli s ním má někdo zkušenost, protože jeho cena je nižší než u konkurence...

https://obchod.ronnie.cz/s-4521-maxx-gain-15.html

díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to normální gainer, kde je základ složení maltodextrin, dextróza a sacharóza. Je tedy levnější než ty, co obsahují palatinosu. Ke mě se nějak zatoulala kokosová příchuť a ta mi přišla hodně povedená. Jinak u nás v shopu má tenhle gainer meziměsíční nárůsty počtu prodaných kusů vždy okolo 50 % a to poslední čtyři měsíce, což je zčásti dáno reklamou, ale první zákazníci se k němu už i opětovně vrací, tzn. byli s ním evidentně spokojeni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Maxx Gain 15 | MAXXWIN
Maxx Gain 15 - špičkový gainer s perfektním vyvážením živin.
499 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: