|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cechyno
|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:12 pm Předmět: Rýže - nejjednodušší úprava |
|
|
Mám asi hloupou otázku ale zkusím to
Máte někdo nějakou radu jak nejlépe ochutit rýži k jídlu. Nechci se dělat s omáčkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Kupuj basmati nebo jasminovou (sypanou), nauc se to spravne varit a poseres se z toho, jak to bude dobry a nepotrebujes to nijak ochucovat (jen trochu osolit a pripadne ji varit s trochou cibule). :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:17 pm Předmět: |
|
|
Basmati je 4x dražší než parboiled. Tak to se asi vyplatí ta omáčka z pytlíku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Basmati je 4x dražší než parboiled. Tak to se asi vyplatí ta omáčka z pytlíku. |
Lidl 500g 22,90 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Aha, já jí asi před hodinou viděl v bille za 54,90, až se mi udělalo nevolno |
Jo Lagris, Vitana a tady ty znacky jsou predrazeny a neni na nich vubec nic lepsiho nez na te z Lidlu. V Tesku stoji okolo 1kg necelych 80kc myslim, takze porad se jednoznacne vyplati basmati z Lidlu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 12, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Kupuju 5kg balení od Araxu a ceny jsou taky rozumný.
55,- za 1kg Billa vs. 46,- za 1kg Lidl zas až takovej rozdíl není, ale něco málo se tím ušetřit dá.
http://www.bekoset.cz/produkty/ryze/ryze-arax-premium?strana=1 _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
To se mi moc nezdá, spíš bych řekl, že ses špatně podíval na jednotkový ceny. Pokud to ovšem nebylo nějaký BIO. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kupuj basmati nebo jasminovou (sypanou), nauc se to spravne varit a poseres se z toho, jak to bude dobry a nepotrebujes to nijak ochucovat (jen trochu osolit a pripadne ji varit s trochou cibule). :-) |
Taktak:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ados2
|
Zaslal: út únor 12, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
kupuju jasminovou stoji 10kg za 400,- kc trznice sapa a varim ji v hrnci na ryzi a i bez majdy supr nekdy tam kapnu trochu chilli
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | To se mi moc nezdá, spíš bych řekl, že ses špatně podíval na jednotkový ceny. Pokud to ovšem nebylo nějaký BIO. :) |
Od Lagris nebo Vitany stoji pul kg +/- 50kc. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 12, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: | | To se mi moc nezdá, spíš bych řekl, že ses špatně podíval na jednotkový ceny. Pokud to ovšem nebylo nějaký BIO. :) |
Od Lagris nebo Vitany stoji pul kg +/- 50kc. |
Koukl jsem teď na náhodný stránky a je to tak. To je teda celkem brutálně předražený. :/ _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|