|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jamesco

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 7:40 pm Předmět: Jamesco-log |
|
|
Zdravim,
rozhodl jsem se, že si znovu založím log, tentokráte zde na stránkách, protože sem chodím docela často. Je mi 16 let (za dva tejdny teda už 17  ) v součastnosti mám přibližně 195-198cm a 100-102kg, (zas tolik na tu váhu nekoukam). Cvičím teprve půl roku, předtím jsem se jenom válel u počítače a podle toho jsem vypadal/dám.
Za poslední měsíc jsem přibral na prvním cyklu beara (podle cizova rozpisu) +6-8kg. Byl to také první cyklus kreatinu a celkově to hodnotím kladně, ač vím že tich 6kg nejsou všechno svaly. Teď mám týdenní pauzu a od pondělí najíždím na nový cyklus s novýma váhama, ten chci ještě dojet a pak tam šoupnu asi zkvalitnovačku tj. nějaký split nebo fullbody a hodně kardia.
Jídelníček sem psát každý den nebudu, protože vím že není ideální, ale bohužel s ním už víc neudělám. Průměrný den (ne víkend, tam je strava dobrá) vypadá takto:
6:15: 200g ovesných vloček+mléko-burákové máslo (brzo dojde  )
8:45: peptide fusion s mlékem nebo vodou
10:35: 250g rýže + nejčastěji ryba 150-250g (losos, tuňák..) nebo kuřecí
12:35: cottage+racia
14:20: co dá školní jídelna, ale když jsou knedlíky atd. tak nejdu
15:15: 200g ovesných vloček někdy peptide fusion, bur. máslo (závisí na té jídelně)
před tréninkem: někdy creatin s nějakým ovocem, někdy ne
po tréninku: creatin+1-2 odměrky Compress B.I.G (závisí na tréninku)
17:30: racia+ kuřecí stehna/ šunka 95%/ 30%sýr/ zavináče atd.. (většinou tak 300g)
20:00: 250g tvaroh + "pokapat" medem na chuť
Jak již jsem psal nejsem na 100% spokojený, ale myslím že by mohlo být i hůře. Zeleninu nepíšu ale k večeři/svačině je např.paprika, rajče, okurka...Pití jen voda a neslazený čajíček. Alkohol nepiju už pul roku a ani už ho pít nebudu. (myšleno tvrdý, pivo jednou za uherák nebo kvalitní suché víno proč ne)
Suplementace jak už bylo napsáno:
Peptide fusion - Reflex
Compress B.I.G - Nutrend
Creatine Monohydrate - Reflex
víc zatím nepotřebuji, přemýšlím leda o Amino1, když jsou na ně takové kladné ohlasy
Jakékoliv připomínky, návrhy na zlepšení a kritiku beru.
Naposledy upravil jamesco dne čt prosinec 06, 2012 8:35 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Cvicis teprve pul roku, mas za sebou 1. kreatinovy cyklus a beara hmm....
Je jasne, ze bys pribral tak jako tak, kdybys z nic nedelani zacal cvicit (prakticky jakoliv, kdyz by to nebylo uplne totalne postavene na hlavu) a dodrzoval stravu, navic jeste k tomu kreatin, coz povazuji za ukvapene, protoze jak jsem psal, jako zacatecnik jsi mel veliky potencial a telo by reagovalo na cviceni podporene dostatencnym prisunem zivin velmi pekne a kreatin sis mel nechat az by prisla stagnace. Osobne bych tak brzy po sobe beara nedaval a zvolil bych jiny trenink. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
A já jen doplním...je ti 16 a UŽ půl roku nepiješ :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
23.11.-odpočinkově ramínka, nohy
odpočinkově jsem si byl dát nohy/ramena chtěl jsem původně jen lehce protáhnout s gumou a střečovat, no nakonec to dopadlo
5min eliptical na rozehřátí
strečink (hlavně ramena a nohy)
Dřep:
6xosa
6xosa
6x50kg
6x70kg
6x6x90kg
Military press:
12xosa
6x6x40kg
3x3x60kg
Předkopy:
3x12x35kg
Rozpažování/stroj:
3x12x15kg
(jen lehce)
Legpress:
(bohužel máme v posilce takovej divnej, nevim jestli ho znáte, takovej..no dá se na něm nastavit i milimetrový posun, ale celkově stojí za ho*no, hejbe se ne se závažím ale s tělem)
3x12x90kg
strečink
no to sem se hezky uvedl jako že nedokážu dodržovat rozpis :D
do konce týdne ještě dám zkoušku max. vah na druhej cyklus a lehounký fullbody, slibuju :D
Naposledy upravil jamesco dne so listopad 24, 2012 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
Draper: díky za reakci
Máš pravdu, ten kreatin řekněme že jsem zkrátka takovej, do všeho moc hrr :D . Kamarád to vychvaloval, řek sem si že tim snad přes zimu nic nezkazím. Ale máš pravdu samozřejmě..
A k tomu tréninku v článku
http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
se píše že po tich 4 týdnech (co mám zasebou) mám dát týden odpočinek (ten sem dnes narušil) a pak mám další 3 týdny začít znovu s novýma váhama, tak nevím, myslíš že to nemám dělat? Rád si nechám poradit.
daymoon:
Je to usměvné vím, ale v podstatě od patnácti jsem v pátek chodil do města, což mě nijak divné nepřišlo. Nejmladší jsem rozhdoně nebyl. Samozřejmě jsem nikdy nebyl alkoholik, snad chápeš jak jsem to myslel..
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
24.11.-protažení, zjištění maximálek
takže dneska jsem byl ve fitku se protáhnout, zjistit některý maxka.
10 min strečink
Benchpress
6xosa
6x50kg
6x70kg
6x75kg
1x80kg
1x85kg
! 1x90kg
3x6x70kg
tak bench docela potěšil, sice je to pořád muší váha, ale za ten pul rok cvičení se zvednul v podstatě o 50kg. 95 bych možná ještě vytlačil, ale jsem bez sparinga tak jsem nechtěl riskovat.
Military
tady jenom rychle, včera sem ho taky cvičil, takže jenom po 1dnička až do 65kg víc už nelocknuto..
Stahování horní kladky
3x12x45kg
1x50kg
1x60kg
1x70kg
opět stáhnul bych víc, ale nechci tam sebou házet, tich 70 bylo maximum na hezky čistý pohyb
Bench s jednoručkama
12x15kg
6x20kg
1x30kg
1x35kg - PR
pak už jen nácvik přemístění a výrazu jednoručky do nějakejch 25kg, lehce
Takže dneska potěšil bench, ale pořád nevím jak mám teda cvičit. Doufám že se sem ještě Draper ozve, jestli mam teda od pondělka najet na další cyklus nebo dát nějakej split. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Takže dneska potěšil bench, ale pořád nevím jak mám teda cvičit. Doufám že se sem ještě Draper ozve, jestli mam teda od pondělka najet na další cyklus nebo dát nějakej split. Díky |
Nevim, co chces slyset. Clanek jsem necetl a cist ani nehodlam (a to si samozrejme autora vazim). Spravna odpoved z meho pohledu neni ani ano ani ne. Pokud se v clanku pise, ze mas jet cyklus znovu, jed si ho znovu, coz ale samozrejme neni dogma! Osobne bych, jak uz jsem psal, beara znovu po hned tak kratce po sobe nedaval, zvolil bych jiny tranink a k bearovi se pripadne vratil pozdeji., myslim, ze by z toho byl vetsi benefit. Jak si to udelas ty, je uz tvuj problem, opravdu na to neexistuje jednoznacna odpoved.
Btw. jaky ma smysl zkouset si maximalku na stahovani kladky? Peck deck a protismerky budes taky zkouset? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
no zkusim na snožování ještě
ale ne, to spíš bylo takový, že byly zabraný obě lavičky na ty jednoručky, tak sem neměl co dělat, tak sem to zkoušel..
Díky za názor, přes zejtřek to promyslim, jestli tam hodit split/fullbody nebo ten druhej kratší cyklus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
| jamesco napsal: | no zkusim na snožování ještě
ale ne, to spíš bylo takový, že byly zabraný obě lavičky na ty jednoručky, tak sem neměl co dělat, tak sem to zkoušel..
Díky za názor, přes zejtřek to promyslim, jestli tam hodit split/fullbody nebo ten druhej kratší cyklus :) |
Hlavne z toho promysleni nezmagor, coz se tu nekterym obcas stava _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
Jen taková drobnost... neví, jestli mělo smysl si testovat všechny maximálky v jednom tréninku. Zvlášť military + tlaky JČ, když už jsi před tím byl zničenej z benchpressu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
ono military jsem měl už vyzkoušený, to bylo jen takové potvrzení po 1dničkach a ten bench s tima tlakama, jsem chtěl za jeden den, myslim že na tich pár opakování to takovej vliv nemělo, možná bych vytlačil o trošinku víc asi...no člověk se pořád učí
díky za postřeh
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
25.11.-kardio
dneska jenom 30min eliptical
dohromady asi 520kalorií (ted si nejsem jistej teda jestli to byly kalorie, nebo nějá jiná jednotka  ), každopádně docela intenzivní, spocenej sem byl hezky
+nácvik trhu lehce
Takže draper mě nahlodal, od pondělí najíždim na split pravděpodobně. Ještě musim promyslet jak to rozvrhnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
jamesco

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Takže po tejdením šmrdlání, jsem zase zpět, připraven psát si log. Za tu dobu jsem vymejšlel nějakej trénink, hodím ho sem na zhodnocení, tak kdyby k tomu měl někdo pár slov, byl bych rád.
Vím že je toho hodně, ale fakt je, že žádný jiný koníček než posilovnu nemám (resp. žádný co by mne zatěžoval odpoledne). Ale jestli máte pocit že je to hodně kontrapruduktivní, zredukuji to...jak říkám zajímá mě váš názor.
http://leteckaposta.cz/823311421
(snad nevadí že je to přes leteckou..)
Dík všem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Tim, ze sis to dal na leteckou postu, sis dost snizil potencial toho, ze ti to nekdo zhodnoti. Mozna se nejaky nadsenec najde, ale kdyby sis to napsal normalne sem jako to dela kazdy, sance by byly vetsi, tomu ver _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|