Rady v rýsovacím období

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rady v rýsovacím období  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rady v rýsovacím období
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
witterz

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 12:07 am    Předmět: Rady v rýsovacím období Odpovědět s citátem

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně rýsovacího období. Vím, že jinde je toho hromady, ale nenarazil jsem na to co potřebuji konkrétně.
Je mi 16let, měřím 171cm a vážím 71kg. Před začátkem posilování 62kg. Nejde mi o to spíše nabrat zas tak moc sválové hmoty, ale spíš být vyrýsovaný (fitness). S rýsovacím plánem se chystám začít počátkem května a na léto abych byl už trochu rýslej.

Všechny otázky souvisí s rýsovacím obdobím.

Tak k věci:
1) Jsem student a stravuji se ve školní jídelně, jaké jídlo na oběd doporučujete?
2) Nevím jestli skočit hned na sacharidové vlny nebo na nějaký jiný jídelníček.
3) S rýsovacím plánem se chystám začít počátkem května a na léto abych byl už trochu rýslej. Není to příliš brzo, nebo pozdě?
4) Jakým surovinám se 100% vyhnout a jaké zase naopak co nejvíce stravovat?
5) Suplementy moc nepodporuji, doteď jsem používal 3měsíce pouze protein a při rýsovačce se chystám koupit BCAA od Aminostaru (kapsle). Je to vhodné užívat pouze bez ostatních suplementů?
6) Ohledně tréninku. Někde čtu, že doporučený počet opakování v rýsovacím období je 12-15 a někde 15-20, co je na tom pravdy?
7) Kdyby si někdo udělal čas a sestavil na mou váhu jednoduchý jídelníček stačí nějaká rychlovka.

Budu rád i za rady, o kterých jsem se přímo nezmínil. Děkuji všem, co si dali práci s tím mi pomoci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho je mi smutno
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 7:57 am    Předmět: Re: Rady v rýsovacím období Odpovědět s citátem

me to prijde spis jako myslena provokace
ale mam dobrou naladu, takze zkusim ze sebe vypotit to nejlepsi:
na zacatek si myslim, ze nemas co rysovat, protze nemas dost svalu a az sundas tuk aby bylo videt aspon neco, tak te odfoukne i slabej vitr
a k otazkam:
1- cokoliv, jeden obed nema na postavu vliv
2-sacharidove vlny jsou obasolutne nevhodne
3-s rysovacim planem ani nezacinej,jez pravidelne, tim zrychlis metabolismus a zaroven bude mit telo dost zivin
4-co nejvic masa, mlecnych vyrobku, ryze, testovin brambor, malo cokolady, chispu, a veci, kde jsou prazdne kalorie
5-osobne myslim, ze ten protein a pripadne gainer dostacuji, nic vic
6-pocty opakovani nemaji na vysekanost nejak velky vliv, jde o rovnici vydej-prijem
7-jidelnicek a z ceho???? z toho co nabizi vase skolni jidelna??? to si delas legraci ne??? i jidelnicku ( a treba i treningu) je toho dost tady: http://kulturistika.ronnie.cz/zacatecnici
treba hned ten prvni clanek
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne březen 03, 2013 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k položeným otázkám, mi je jasné, aniž bych viděl tvoji formu, že nemáš co rýsovat.
Normálně cvič, běhej, jezdi na kole.
Máš 16let, hromadu testosteronu, poroste to samo a tělo se s tukem nějak popere.

Rychle na stránku:

Přejdi na: