Pomoc s jídelníčkem

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pomoc s jídelníčkem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pomoc s jídelníčkem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 12:16 pm    Předmět: Pomoc s jídelníčkem Odpovědět s citátem

Zdravím,
prosimvás potřeboval bych poupravit svůj jídelníček, protože vím, že tam určitě něco chybí / něco je potřeba přidat. Ty časy jsou debilní kvůli škole a kvůli tomu, že později večer už nemám možnost navařit (proto je svačina později). Všude tam samozřejmě není napsaná konkrétní zelenina a ovoce, kvůli přehlednosti. Co na to říkáte, kde by se to dalo upravit? :)

Zkopírovat do řádku s adresou -> s11.postimg.org/mam8gedc3/yidlo.jpg

Předem díky :)

EDIT: Chci nabrat, 186cm/75kg. Slovo "Kuřecí" chápejte spíše jako "Maso", rybu a beef mám 2x týdně (finanční důvody)

Naposledy upravil beefcake1 dne st září 23, 2015 5:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Balista

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký kopírování do řádku s adresou, simtě..

Hlavně jsi nenapsal, co je tvým cílem a čeho chceš tím jídelníčkem dosáhnout
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, mě to ale nešlo, protože mám méně jak 10 příspěvků : (

No můj cíl je nabrat. Promiňte, bral jsem to jako samozřejmost

186cm / 75kg
ikski

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ti udelali kurata, ze je musis jist 2x denne ?

Chces nabrat a ses moc hubenej tak si dej klidne prase nebo kravu.
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prase si dám, ale já to většinou smažím, tak zrovna vepřový se dělá špatně : (
Kráva je moc drahá, ale 1-2x týdně jí tam dám, to samý s lososem. "Kuřecí" znamená více méně "maso" :D
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kráva je moc drahá, ale 1-2x týdně jí tam dám, to samý s lososem. "Kuřecí" znamená více méně "maso" :D

Ale jinak ten jídelníček je OK? Není toho málo?
Big Muscle

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beefcake1 napsal:

Zkus vepřovou kýtu - na pánvi s trochou oleje 2 minuty z každý strany a je hotová.
Číča

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele 12 hodin asi nespíš... něco bych tam loupnul hned po ránu a aby v tom byly nějaký proteiny. To,co cpeš před tréninkem bych dával po tréninku. JInak je to celkem OK,zda se
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vepřovou kýtu zkusim :)

No spát chodím okolo půlnoci a vzbudím se tak v 9 ráno, proto ta snídaně tak pozdě. A co bys tam loupnul? Nějaký nápad? :)

A co mám tedy dát před tréninkem, jakou svačinu?
Číča

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele co te napadne :) Treba vajicka,tvaroh rozmixovany s bananem (proteinem,pundinkem,oriskama,picovinama...s proteinem z toho muzes mit i lehkou bilkovinovou svacinu do skoly/po treninku,kdyz to rozdelis napul). Je mi jasny,ze casy jsou orientacni,ale tak pro poradek bych dal ten predtreninkovej napoj po treninku (hlavni je ten protein,pripadne cukry),veceri hodinu dve po treninku a tu tvoji svacinu v 9 a pred spanim treba zase tvaroh/protein
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Hele co te napadne :) Treba vajicka,tvaroh rozmixovany s bananem (proteinem,pundinkem,oriskama,picovinama...s proteinem z toho muzes mit i lehkou bilkovinovou svacinu do skoly/po treninku,kdyz to rozdelis napul). Je mi jasny,ze casy jsou orientacni,ale tak pro poradek bych dal ten predtreninkovej napoj po treninku (hlavni je ten protein,pripadne cukry),veceri hodinu dve po treninku a tu tvoji svacinu v 9 a pred spanim treba zase tvaroh/protein

No já jsem chtěl právě aby to bylo načasovaný jako:
9:00 - 10:00 Snídaně (velká, aby nemusela bejt svačina), oběd za 2-3h potom.

Před tréninkem něco na zasycení, protože já mám hned hlad - proto ten šejk, i když chápu, že se hodí i na potom.
Po tréninku bych si dal suplementaci, taky šejk, třeba gainer s proteinem dohromady.

Za hoďku-dvě večeři, pak "svačinu" večer a na noc ten protein no, jak jsi psal.

Teda jestli by jsi něco nepřidal, třeba k tý snídani? Nebo poupravil toto schéma.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:

To jsou rady, vajicka, tvaroh, banan, picoviny, pomixuj vlaste vsechno co najdes doma, co z toho , ze dostanes salmonelu a zeseres se, prece ti to poradil Cica,
beefcake1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Číča napsal:

To jsou rady, vajicka, tvaroh, banan, picoviny, pomixuj vlaste vsechno co najdes doma, co z toho , ze dostanes salmonelu a zeseres se, prece ti to poradil Cica,

Salmonelu tak asi myslel nemyslel všechno naráz promixovat, ale třeba vajíčka uvařit, nebo tvaroh rozmixovaný s banánem. Ne všechno dohromady :D A co bys doporučil ty? :)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beefcake1 napsal:
vlkisekk napsal:
Číča napsal:

Salmonelu tak asi myslel nemyslel všechno naráz promixovat, ale třeba vajíčka uvařit, nebo tvaroh rozmixovaný s banánem. Ne všechno dohromady :D A co bys doporučil ty? :)

Snizit bilkoviny, mas jich tam pres 200, bohate ti staci 135, zvysit sacharidy a tuky, vyhodit protein a mleko pred treninkem, zaradit lehce stravitelne sacharidove jidlo, protein si nechat cca 30 mibut po treninku, treba s glukosou nebo kouskem ovoce.
Michal96

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 5:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupodivu jsem vajíčka syrová, banány, mléko, tvaroh a burákové máslo dával vše do mixeru a po ranu vypil :D nikdy jsem se nezesral, nepoblil a cítil jsem se dobře plný energie.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pomoc s jídelníčkem Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: