Sacharidové vlny - Tuky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny - Tuky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny - Tuky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenda66

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 7:23 am    Předmět: Sacharidové vlny - Tuky Odpovědět s citátem

Ahojte chystám se najet na sach. vlny vím, že tuky mám držet co nejníž zatím mě to vychází 30 max. 40 g na den je dostačující nebo ještě snížit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
7eVen

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gramáž tuku doplníš do jídelníčku, aby si měl deficitní bazální metabolismus. Jinak nám sem můžeš postnout tvůj jídelníček.
Poman

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zvýšit spíš...
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
zvýšit spíš...

Myslim, ze zvysovat maximalne tak v low carb dnech, jinak bych je drzel relativne nizko.
Jenda66

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak cyklus je 50 100 200 300
50: snidane: 5 vajicek (2 zloutky), dva ryzove chleby
dop. svaca: Cottage 200g
obed: 200g kur. prs + nejaka ta zelenina (cinske zeli,okurek)
od. svaca: Cottage 200g
vecere: to same co obed
pred spanim: 250g tvaroh + 100ml mleka

100: snidane: 5 vajicek (2 zloutky)
dop. svaca: Cottage 200g
obed: 200g kur. prs + 80g jasminove ryze
od. svaca: Cottage 200g
vecere: 200g kur. prs + nejaka ta zelenina (cinske zeli,okurek)

200: snidane: 5 vajicek (2 zloutky), jeden ryzovy chleba
dop. svaca: Cottage 200g + 2 ryz. chleby
obed: 200g kur. prs + 80g jasminove ryze
od. svaca: Cottage 200g + 4 ryz. chleby
vecere: 200g kur. prs + 80g jasminove ryze

300: snidane: 5 vajicek (2 zloutky)
dop. svaca: Cottage 200g + 5 ryz. chleby
obed: 200g kur. prs + 125g jasminove ryze
od. svaca: Cottage 200g + 5 ryz. chleby
vecere: 200g kur. prs + 125g jasminove ryze
pred spanim: 250g tvaroh + 150ml mleka

Poman: zvysit ?

Na ronnie jsem o tom cetl clanek (jidelnicek je trochu prevzan z tama..) a pise se tam maso nesolit mohu si dovolot to spetkou soli vzdy posolit nebo je to az tak velky hrich ?
Spashett

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme, ze to neni problem. normalne osolit, okorenit..Musis si to pripravit tak aby ti to vubec chutnalo a tim mel vetsi sanci u tech vln vydrzet dele. Sul zadrzuje vodu v tele, coz se nehodi do sacharidovych vln pred nejakou kulturistickou soutezi, kde je potreba telo poradne odvodnit (odvodnovani je slozitejsi nez jen vyrazeni soli ze stravy). Do beznych vln, urcenych pro redukci telesneho tuku obycejneho cvicence nema voda v podkozi zadny vyznam. Chces redukci tuku dlouhodobe, odvodnovani je jen chvilkova zalezitost. Takze za me, sul, pepr, koreni..vse OK :)
7eVen

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh před spaním bych nedával, buď bílý jogurt, nebo půl vaničky tvarohu a 2vajíčka na hniličko, ale ne celou vaničku...je to nevyužitá bílkovina a těžce se tráví (nejlepší by bylo, kdyby jsi měl vícesložkový protein)

50g bych nejel...jel bych až min. 100g sach, čili 100-200-300-400 (buď 4denní cyklus, nebo týdenní - tj jedno)

Po každé diete po nějakém čase přestaneš hubnout, až potom bych zařadil tuk, např 5x denně lžyčku MCT oleje...MCT olej dokáže lépe naučit pálit podkožní tuk.

Jinak proč jses rozhodl jet sach vlny? kolik měříš, vážíš?
Jenda66

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to právě účel tvarohu když jdu spát a 9hodin do sebe nic nedám ? samozrejme ze uccinost bude mit nizsi nez viceslozkovy protein ale na ten nejsou penize..

no chtel jsem to vyzkouset jedu to prvne zkusim 4-5 tydnu a uvidim co to udela zatim zkusim takto 50-100-200-300 kdyztak priste zacnu vys kazdy to musi otestovat sam :)

jedu je proto protoze chci vyzkouset za 1. jejich ucinnost na me a za 2. svoji vuli :) merim 180cm a vazim 84-5 mozna se vam to nezda moc ale je to okolo 18%-19% tuku :)
7eVen

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám s tvarohem na noc špatné zkušenosti...většinou tvaroh zapíjíš vodou, a aby si neměl sucho, tak se te vody musíš napít docela hodně,..samozřejmě na to hned nejdeš na malou ale pak se uprostřed noci probudíš s pocitem, že se Ti chce na záchod...a to je opruz...

Tady ani nejde o to, kolik co stojí...toho vícesložkového nočního proteinu stejně můžeš brát méně, čili Ti i vydrží déle, jde o kvantitu, ne o kvalitu.
Jenda66

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
Já mám s tvarohem na noc špatné zkušenosti...většinou tvaroh zapíjíš vodou, a aby si neměl sucho, tak se te vody musíš napít docela hodně,..samozřejmě na to hned nejdeš na malou ale pak se uprostřed noci probudíš s pocitem, že se Ti chce na záchod...a to je opruz...

Tady ani nejde o to, kolik co stojí...toho vícesložkového nočního proteinu stejně můžeš brát méně, čili Ti i vydrží déle, jde o kvantitu, ne o kvalitu.

ja tam mam to mleko s tema 100ml to dostane takouvou jogurtovou formu a snim to normal lzickou.. vodou to moc nezapijim :) jo ale ja sem v takove situaci ze jsem rad ze mam aspon na to jidlo jake chci ..

Rychle na stránku:

Přejdi na: