| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:00 am Předmět: 400g vloček denně |
|
|
Zdravím čtenáře, chtěl bych se vásmzeptat zda je vhodné konzumovat denně 400g ovesných vloček rozdělených do 2 jídel (snídaně, svačina num. 2)? Nejím žádné emco nebo tak, ale obyč vločky zam14kč pul kilo....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:03 am Předmět: |
|
|
Pokud jsi menší kůň nebo poník, tak je to úplně normální. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 8:38 am Předmět: |
|
|
Daymoone, co by v tom případě byli někteří, co konzumují i kilo denně? ....
Tréninky buď v 7-8 ráno nebo 14-16 hodin...problémy zatím žádné, uvidíme teda jak to bude. Děkuju za nazor.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
blázni, šílenci, ... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
400g denne v poho, ja to delaval bezne, pak jsem to ale snizil na 2x po 150g.
Tech 400 by bylo lepsi na 3x.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | daymoon napsal: | | Pokud jsi menší kůň nebo poník, tak je to úplně normální. |
To mě po ráno dostalo tohle |
Mě taky a proto jsem Micus6 propůjčil zvláštní hodnocení
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Kdyz chci nabrat nejakou hmotu, tak jim denne necelych 500g vlocek (piju je), 400g ryze (nebo testoviny), 120g piskotu + taky dost tuku a jsem v klidu a stejne skoro vse spalim i kdyz v h*vno delam :D Jasny ze to nejde delat furt, to bych jen sedel doma a zral, ale proste kdyz me to chytne, tak to praktikuju treba i nekolik mesicu vkuse a musim rict, ze pak je trenink vzdy naprosto perfektni, strasne moc sily oproti normalu. Akorat si v posledni dobe rikam, ze by pro me bylo asi tak 100x vyhodnejsi ject polovinu z toho vseho jidla na gainerech, prece jen to je pro telo pak mensi zatez, ulehci to traveni a hlavne usetri spoustu casu. Musim to zkusit priste. Mimochodem pri takovych porcich sacharidu musi mit treba kvasinky ze mne celkem radost no :D Ale jak rikam, problem s tema vlockama nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster