|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
69er
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 12:07 pm Předmět: zhodnocení jídelníčku |
|
|
Takže, nechával jsem si tu s pro mě velmi přínosnými informacemi zhodnotit tréning, tak přihodím ještě ten jídelníček, co jsem si právě vymyslel:
vážím aktuálně 81kg na 188cm
Vstávám většinou kolem 9-10, cvičit chodím tak kolem té jedenácté (ano jsem nezaměstnaný :D )
Snídaně: 150g vloček, 250ml mléka + různé druhy ovoce , multivit, C, B
Před treningem: 4g BCAA
Po tréningu: 50g malty, 4g BCAA
Oběd: 150g hovězí, 150g rýže
Hodinu po treingu 30g CMF protein
Svačina tvaroh nebo cottage, případně tvarůžky - něco z toho s 80g pečiva
Večeře 3 celá vařená vejce 80g pečiva
Před spaním v treningový den 25g nočního potejnu, v netreningový 40g (nechci sežrat za den 80g protejn suplementu...)
Bílkoviny: v treningový den mi to dává 169g , v netreningový 157g živ. bílkovin
sacharidy: zhruba 425 sacharidů v treningový den a 375 v netreningový
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 12:20 pm Předmět: Re: zhodnocení jídelníčku |
|
|
| 69er napsal: | Takže, nechával jsem si tu s pro mě velmi přínosnými informacemi zhodnotit tréning, tak přihodím ještě ten jídelníček, co jsem si právě vymyslel:
vážím aktuálně 81kg na 188cm
Vstávám většinou kolem 9-10, cvičit chodím tak kolem té jedenácté (ano jsem nezaměstnaný :D )
Snídaně: 150g vloček, 250ml mléka + různé druhy ovoce , multivit, C, B
Před treningem: 4g BCAA
Po tréningu: 50g malty, 4g BCAA
Oběd: 150g hovězí, 150g rýže
Hodinu po treingu 30g CMF protein
Svačina tvaroh nebo cottage, případně tvarůžky - něco z toho s 80g pečiva
Večeře 3 celá vařená vejce 80g pečiva
Před spaním v treningový den 25g nočního potejnu, v netreningový 40g (nechci sežrat za den 80g protejn suplementu...)
Bílkoviny: v treningový den mi to dává 169g , v netreningový 157g živ. bílkovin
sacharidy: zhruba 425 sacharidů v treningový den a 375 v netreningový |
nejak jsem to spatne pochopil, proc mas hodinu po treniingu psane az po obede?
ty 4 g BCAA te podle meho moc nevytrhnout, ani pred ani po treningu
to tam radsi hod vic sachru a ten CMF
pred spanim tvaroh
na veceri jsou tri vajicka malo
tvaroh na svacinu ne, travi se dlouho, nech ho na veceri _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
No ten protejn většinou pravda piju před obědem, ale občas i po obědě... Kolik g BCAA teda má smysl? Já mám ty ve formě pilulek a jím teda 4 před a 4 po, což je víc než píšou na obalu, tak nevím. A co bys doporučoval místo tvarohu jako svačinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | No ten protejn většinou pravda piju před obědem, ale občas i po obědě... Kolik g BCAA teda má smysl? Já mám ty ve formě pilulek a jím teda 4 před a 4 po, což je víc než píšou na obalu, tak nevím. A co bys doporučoval místo tvarohu jako svačinu |
Na svačinu třeba eidam 20-30%, kval. šunka, cottage, jogurt, vejce atd..., BCAA: 0.2g - 0.4g/BW. A ten protein dej rovnou po treninku s maltou. Před ani po obědě význam proteinu nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
Takže cottage je třeba na sváču dobrej ale tvaroh jedině pred spaním? A ty BCAA, fakt jich mám sežrat třeba 16 kaslí na svých 81kg? No a pokud jde o ten protejn, pokud si ho teda dám do malty rovnou po tréningu, tak malta dodá potřebný cukry do svalů a zvýší inzulín a ten protejn pak využije? Já totiž slyšel že protejn hned po cvičení se stejně mění na cukry
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | Takže cottage je třeba na sváču dobrej ale tvaroh jedině pred spaním? A ty BCAA, fakt jich mám sežrat třeba 16 kaslí na svých 81kg? No a pokud jde o ten protejn, pokud si ho teda dám do malty rovnou po tréningu, tak malta dodá potřebný cukry do svalů a zvýší inzulín a ten protejn pak využije? Já totiž slyšel že protejn hned po cvičení se stejně mění na cukry |
Tvaroh můžeš taky na svačinu ale víc je vhodnej před spaním, protože se dýl tráví. Hele ono to bude vcelku jedno jestli si dáš na svačinu cottage, tvaroh, eidam, šunku atd..., jo třeba 16kapslí, kvůli si většina lidí kupuje práškovou formu BCAA. A s tím proteinem a maltou máš tak nějak pravdu, kdybych měl zacházet úplně do detailů tak ihned maltu, za 20min protein a do hodinky od proteinu jidlo. Ale to jsou takovy zavedený dogma, prostě si dej ihned po tréninku maltu s proteinem nebo gainer a do hodiny pořádný jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
69er
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, dík za rady. Hele a jak je to s přípravou malty a protejnu dopředu? Můžu si to namíchat doma s vodou, vzít do posilky a potom hned v šatně po treningu vypít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| 69er napsal: | | Tak jo, dík za rady. Hele a jak je to s přípravou malty a protejnu dopředu? Můžu si to namíchat doma s vodou, vzít do posilky a potom hned v šatně po treningu vypít? |
Jo, doma nebo v šatně, to je fuk. Normálně hoď do shakeru/flašky nebo v čem si to mícháš protein a maltu dokupy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|