Jídelníček/objem"hrubý"

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček/objem"hrubý"  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček/objem"hrubý"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aesthetics

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 2:43 pm    Předmět: Jídelníček/objem"hrubý" Odpovědět s citátem

Zdravím, začal jsem po roce a půl cvičit"znovu".
Původní váha cca 79kg, nyní 66kg"183cm". Svalová paměť v pořádku po měsíci síla na záda,triceps,biceps z5 Prsa/Lýtka/Stehna o něco zaostávají.
Nyní sice dost štíhlý, ale troufnu si říci i jiní že kg vypadám na více, dokonce i nějaká ta svalovina zůstala tak to nevypadá nejhůře.
Takže šmrnclej ektomorf jak prase . Když cvičím a do toho dost a kvalitně jím tak poměrně brzy se ukazují výsledky, přesto bych to rád popohnal na takovejch 80kg do toho července. Než jsem ze zdravotních důvodů skončil tak jsem měl nějakých 12kg up za 6měsíců, věřím že by šlo víc a tak se obracím o zhodnocení a nějaké ty rady co se jídelníčku týče. Momentálně se připravuji že začnu do 3měsíců s Korteho plánem tak aby byla do té doby technika a zvládl to.
Pojedu tudíž objem."rýsování mi nedělá nějak problém, děkuji přírodě , ale zas bych jí nafackoval za samotyp "

Jídelníček je hrubě udělaný ještě ho vypinkám jen chci názory, v každé části je více alternativ. Gainer/protein/vitamíny,minerály/kloubní výživu mám. S kortem začnu s kreatinem"mam ještě z minula 1kg".

Takže k hlavnímu:
Snídaně:

- ovesné vločky 150g + chuť:kakao/vanilkový cukr; Do vloček: kousky ovoce/rozinky. Samozřejmě s mlékem

- Tvaroh"trochu mléka na lepší konzistenci"+ vanilkový cukr/kakao + piškoty/rýžové chlebíčky

Svačina:

- Tvaroh + vanil.cukr"samotný tvaroh opravdu nedám " + rýžové chlebíčky

- Rohlíky/chléb + šunka krůtí s máslem

Ke každému zelenina/ovoce"banán"/sojové řezy

Oběd:

- Maso (krůtí,kuřecí,hovězí) + rýže/těstoviny

Opět zelenina

Svačina:

- Maso (krůtí,kuřecí,hovězí)+ rýže
- Tuňák + pečivo
- Tvaroh + piškoty

Zelenina/ovoce

Před tréninkem: Gainer + Banán 2x
Po tréninku: Gainer + Sojový řez

Večeře:

- Maso (...) + rýže/těstoviny

- Vajíčka 5-8 + rýže

- Sojové maso + rýže/pečivo

Pitný režim: 4l - 4,5l
Gainer: snídaně, před/po treninku
Protein: Svadčina"mezi snídaní a obědem", večeře

Děkuji za jakékoli připomínky/dosazení/oprav. Jde mi hlavně o to jídlo to řadím na první místo spolu s pitným režimem. Vitamíny minerály kloubní výživu hned za ně, již to nepodceňuji jako dřív. Pak Gainer/Protein jako dosazení k něčemu. Kreatin jak jsem psal tak až za nějaký čas, asi i on mi tenkrát dost pomohl, ale zároveň možná tělo na to nebylo připraveno tak rychle.
Co se týče gramáže tak jsem tomu nikdy nedával moc velkou pozornost zkrátka všeho víc. U masa/rýže/těstovin/vloček více méně si to vážím, ale ostatní věci už tolik ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.5L vody denně neni to trochu moc?
Aesthetics

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jestliže si vezmeš kolik toho vypiješ spolu s proteinem/gainerem tak mi to přijde akorát. Za den tak dám 3l ... ale počítám že pak s nástupem léta se to zvýší a kort spolu s kreatinem. Možná 4l optimal
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh neni idealni na svacinu, dlouho se travi ...
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
4.5L vody denně neni to trochu moc?

Jachyme cvicils nekdy poradne?

micus6 napsal:

Teoreticky mozna ne, ale prakticky se nic nestane, kdyz si ho da na svacinu. Samozrejme nejaky zdroj masa by byl idealnejsi.

Naposledy upravil Draper dne po březen 04, 2013 6:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Bara

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

Já ho třeba svačím normálně.Někdy ti pozvolnější proteiny
udělají větší službu,zejména když nejsi doma a nemůžeš jíst pravidelně.proto se dělají proteiny jako třeba Long 80
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Aesthetics

PříspěvekZaslal: po březen 04, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže ve směs je to přijatelné? K tomu pití, v posilovně se normálně dost potím nvm jak ostatní a ten litr tam vypiju plus cca 450ml gainer. Kort v létě.
No maso bylo idealnější. Ano, ale to mám 3x denně, proto jsem tam šoupnul tvaroh.

Ještě jsem na něco zapomněl, třeba 1x maximáálně 2x týdně sojové maso v pořádku? Umím si ho dobře připravit že mi i chutná a sním ho dost. Sice vím o něm dost jsem si toho pročetl tak v tom nevidím nějak zvláštní problém, přesto to rád prodiskutuji. Většinou by to sloužilo jako rychlá alternativa něčeho ( ačkoli ano není příliš dostačující, ale řekl bych přijatelné.Lepší než nic :-D)

Rychle na stránku:

Přejdi na: