|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mike scania
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 12:53 pm Předmět: Pomoc s jídelníčkem |
|
|
Zdravím, potřeboval bych nutně pomoct, snažím se nabrat. Je mi čerstvě 16 a měřím 175 a važím 58-60kg!!!  . Budu rád za každej názor a hlavně pomoc.
JÍDELNIČEK:
Snídaně 7:00: 100g oves.vločky, 200ml mléko + rozinky nebo banán
300ml mléka + cornflakes 45g -volný den
Svačina 9:45: 100g žitný chléb, šunka, zelenina
2.Svačina 11:45 :cottage + 50g žitný nebo 200g bílý jogurt
Oběd 13:30 : přes tejden ve škole, ten já neovlivním, ale když je rýže a těstoviny tak dvojité porce
3.Svačina 16:15: 120g rýže, nebo oves. placky nebo to stejné co nasnídani, někdy i cottage
Večeře 18:45: Snažím se buď prsa s rýží, nebo vajíčka, tuňákový salát s těstovinami....
2.Večeře 21:30: tvaroh
Před a po tréninku 30g gainer JUNIOR
[b]TRÉNINK:
Jedu FULLBODY:
Pondělí, Úterý,Středa,Čtvrtek - vždycky na každou partii jeden cvik, 4-5 serií a 6-15 opakování
-, trénink cca od:17:00 do 18:15
- jednou týdně v netrénninkový den buď shyby a nebo rotoped 30minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
j.peringer
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček se mi zdá v pohodě , možná bych přibral ještě více ve snídani ... V netréninkový den by jsi měl příjmout více sacharidů ,a míň bílkovin jak v den tréninkový . Neni od věci si zapisovat nebo si spíše hlídat podle tabulek kolik čeho si za ten den snědl.Jinak je blbost cvičit fullbody 4 dny po sobě. Tělo potřebuje regeneraci . Zkus pondělá ,středa ,pátek. a ať se daří;)
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
| j.peringer napsal: | | Jídelníček se mi zdá v pohodě , možná bych přibral ještě více ve snídani ... V netréninkový den by jsi měl příjmout více sacharidů ,a míň bílkovin jak v den tréninkový . Neni od věci si zapisovat nebo si spíše hlídat podle tabulek kolik čeho si za ten den snědl.Jinak je blbost cvičit fullbody 4 dny po sobě. Tělo potřebuje regeneraci . Zkus pondělá ,středa ,pátek. a ať se daří;) |
Sorry,ten trénink mám Pondělí, Úterý Čtvrtek a Pátek
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 8:44 pm Předmět: s |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že ses u te snídaně překlik, přeci 200ml mléka k 100g vloček je zažívací nesmysl, vždyť bys to měl úplně husté  dej 500ml
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
7even, nesnaž se být chytrej, jak může míň mlíka znamenat zažívací potíže? spíš naopak... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:45 pm Předmět: Re: s |
|
|
Jo, myslím ten. Jesm s ním spokojen 100%, můžu jen chválit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|