Prodám dresy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prodám dresy  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Prodám dresy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
protein

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 10:11 pm    Předmět: Prodám dresy Odpovědět s citátem

Ahoj,

vzhledem k tomu že už nezávodím a že jsem taky shodil asi 15kg zatím, tak bych se rád zbavil svých dresů, hlavně svého nového SuperCenturiona vel. 42, kterého jsem v létě 2011 chytře koupil s tím, že už budu mít pořád přes 100kg:-).

Je prakticky novej. Závodil jsem v něm jednou na družstvech 2011 a předtím jsem ho oblík na trénink tak 2-3x, takže celkem 3-4x oblečenej při váze okolo 102kg.

- Zánovní SuperCenturion vel. 42. Původní cena 3600Kč, Moje cena 1900Kč

Další dresy:

- Superdres Superior NGX+ vel. 42. Stáří asi 3 roky, ale používáno jen sporadicky, odjel jsem v něm tak 5 závodů, pořád hodně dobrej a pro nováčka podle mě vhodnej, měkčí dres. Cena 600Kč
- Katana A/S vel. 42. Stará tak 4 roky, použitá na více závodech než ten superior, ale jako tréninkovej dres nebo pro začátečníky podle mě super. Mě stále dává dobrejch 25kg k výkony. Cena 500Kč

Pokud budete mít zájem, můžeme se nějak "domluvit". Pokud budete chtít přeměřit vzdálenosti švů nebo poslat fotky apod. dejte vědět po soukromé zprávě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: