Kreatin/Assault/doplňky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin/Assault/doplňky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin/Assault/doplňky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
A-dee

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 7:25 pm    Předmět: Kreatin/Assault/doplňky Odpovědět s citátem

Zdravím, dnes jsem nasadil klasický monohydrát Reflex Creapure Creatine 500g. Chtěl jsem se zeptat na typy pří užívání/dávkování. Plnící fáze je uvedeno 4xdenně 5g po dobu 5ti dní. Užívám jako předtréninkovou formuly Assault, která má také obsah Creatinu. Mám tedy jednu dávku vynechat? Popřípadě, kdy dané 4 dávky užíváte? Před jídlem, po jídle? Je doporučeno je dávat s 20g hroznového cukru. Četl jsem i názory, že je dobré užívat jej s jedlou sodou. Budu vděčný za každou radu a každý typ. Předem díky.

184cm/82Kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aesthetics

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já užíval první týden 4x5g denně. Poté už jen před a po tréninku "2x5g" jinak je toho plné forum... Pokud nějaký doplněk má jako vedlejší složku kreatin, příliš bych se toho nechytal. Assault výborná věc co tak čtu, mam doma tester sám jsem zvědav.
Jinak kreatin dávám do gaineru. Pokud nemáš volil bych ten glukopur.
A-dee

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, díky moc. Gainer mi má dojít koncem týdne. Myslíš, že můžu do té doby používat místo něj Syrovátku? A ještě jsem se chtěl zeptat, jak dlouho jsi jel udržovací fázi?Na obalu je uvedeno 6-8 týdnů, což mi příjde strašně dlouho.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Heleď nebudu spekulovat syrovátku opravdu nvm a ještě jsem to ani neslyšel, to snad raději ten glukopur co koupíš za pár kaček, ale možná glukopur+ ta tvoje syrovátka by šla, přesto když už tak raději tu maltu. No třeba napíše někdo zkušenější s tímto.
Jinak jsem jel první týden nasycení a pak měsíc udržovací... pak se dává pauza zhruba taková jaká je doba braní a můžeš jet znovu.
A-dee

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, díky moc =)
TheCory

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A-dee napsal:
Super, díky moc. Gainer mi má dojít koncem týdne. Myslíš, že můžu do té doby používat místo něj Syrovátku? A ještě jsem se chtěl zeptat, jak dlouho jsi jel udržovací fázi?Na obalu je uvedeno 6-8 týdnů, což mi příjde strašně dlouho.

Tak u 500g pixly to vychází tak, že ji budeš brát tak 5-6 týdnů, jakmile ji dobereš, dáš si těch 6 týdnů (aspoň) pauzu a pak můžeš vesele nanovo :-)

Rychle na stránku:

Přejdi na: