Ahoj mam (ne)malou prosbu. Jsem ve fazi kdy asi jako většina lidi co přestala cvicit,
tak se svoji vahou dostala na hodnotu, kterou by bez problemu mohla sdílet s dvěma dalsimi lidmi aniz by ti lide vypadali jako somalci : (
Pred cca 9-ti mesi jsem mel krasnych 108kg, nebyl jsem hubendour, ale take ne nekdo kdo vypada ze je tlustej, celkovych 15% tuku bych rekl nebyla uplne spatna hodnota. Jenže ouha prisly rodinne duvody, ktere me omezily na tolik pristup do posilky, ze jsem to vzdal uplne. Jenze moje telo si zareagovalo po svem. Priznam se ze zrani cokoladicek a chroupani chipsiku se na me podepsalo nebývalým zpusobem : ( a pote co jsem si poridil vahu ktera se pohybuje na hodnote 123kg, me to zacina desit.
Nerad bych skoncil, tak ze az budu nekde u vody, tak aby me lide z greenpeace tahali zpatky do more jen proto ze si budou myslet ze jsem uviznuty vorvan :)
Jelikoz v unoru pominuly rodinne duvody, proc se vyhybat posilce cviceni atd.. rad bych dal dohromady i nejaky jidelncek.
A ted moje prosba.
Nechci aby mi jidelníček sestavoval nekdo jinny vetsinou, jidelnícky staly za prd, ze jsem si je predelaval podle vlastnich potreb (Jedinej jidelak, kterej jsem mel a byl dobrej je jidelak od prasopsa ze zdejšího fora :) ale i tak ne vsechno mi vyhovovalo)
Proto bych chtel poprosit jestli nevite nejakem, programku ktery mi spocita hodnotu kalorickou navolenych jidel. (vcetne uvarenych jidel ktera si rozlozím na jednotlive prisady).
A dane potraviny mi nashromazdi do nakupniho seznamu.
Sw nemusi obsahovat vzorove jidelnicky ani kucharku s recepty, nebo kaloricke hodnoty potraviny to si klidne dodam sam. Ale potrebuju abych mohl potraviny zadat pak je pouzit ve svem jidelnícku, jidelnícek ulozit a vygenerovat z nej nakupni seznam :D
Díky moc všem
Prosim neodsuzujte moji lenost ale zkuste poradit :)