Zraněné koleno -> jaký jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zraněné koleno -> jaký jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zraněné koleno -> jaký jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hEEEliak

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 10:27 am    Předmět: Zraněné koleno -> jaký jídelníček Odpovědět s citátem

Čaute lidi,

je mi 20 let
vážím 100 kg
měřím 185

na fotbale jsem si přetrhl křížové vazy v koleni, do zranění jsem jel objemový trénink s jídelníčkem. Momentálně, ale nemohu pár týdnu chodit do posilovny a určitě delší dobu nebudu moci provádět kardio apod.... Chtěl bych se zeptat jaký druh jídelníčku by jste mi doporučili abych nenakynul víc než jsem. Když mi bylo 14 let měl jsem také dlouhodobé zranění a strašně jsem nakynul, teď bych jsem se chtěl tomu vyhnout.

Napadlo mě jet sach. vlny, ale nevím kolik g sacha. mám vlnit.

Děkuji za rady, odpovědi či postřehy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Midnight

PříspěvekZaslal: ne březen 17, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sach vlny určitě ne, ty potřebujes jíst nějakou dlouhodobě udržitelnou dietou.

Jedl bych být tebou jako doposud, akorát trochu ubral. Tzn. ideálně stejný poměr živit a kalorií o tolik méně, kolik jsi spotřeboval denně sportováním.
Away from the past
hEEEliak

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 2:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Midnight napsal:
Sach vlny určitě ne, ty potřebujes jíst nějakou dlouhodobě udržitelnou dietou.

Jedl bych být tebou jako doposud, akorát trochu ubral. Tzn. ideálně stejný poměr živit a kalorií o tolik méně, kolik jsi spotřeboval denně sportováním.

Proč si myslíš že vlny by byly špatnou volbou? Jen ze zvědavosti ...
Stiflik

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sex při něm nejvíc spálíš

PříspěvekZaslal: út březen 19, 2013 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze vlny jsou rysovaci jidelnicek, vhodny predevsim pro velmi rychlou redukci tukovych zasob. A o co jsou intenzivnejsi o to jsou narocnejsi. Nevim jak dlouho je dokazes drzet (psychicky jsou vlny docela narocna dieta, alspon pro mne a par mych znamych byly), navic bez pohybu. Zde se pridam ke kolegovi vyse - IMHO by ses mel opravdu zamerit spise na celkove kvalitni "zdravou" stravu, jejiz energeticka hodnota by nemela moc casto prevysovat Tvuj novy energeticky vydej (tedy ponizeny o energii vydanou pri sportu).

Hlavne se vyhybej jidlum obsahujici jednoduche cukry a tuky v jednom jidle. Protoze takove jidlo se Ti velmi rychle ulozi do tukovych zasob, i kdyz Tvuj celkovy prijem energie bude nastaveny dobre. A jelikoz se nemuzes hybat (edit: no sportovat jsem chtel napsat, hybat se asi muzes :)), tak taky nejsi schopen tuk spalovat ve vyznamnejsi mire => "kynes".

Rychle na stránku:

Přejdi na: