|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
polly.90
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 2:01 pm Předmět: Kde v Ostravě koupit levně maso? |
|
|
Zdravím.
Otázka je je jasná - kde v Ostravě kupujete maso? Týdně spotřebuju 3-4 kila a jako studenta mě zajímá, kde to maso koupit, abych co nejvíc ušetřil. Zajímá mě především maso kuřecí a hovězí. A pokud máte tip na levnou koupi rýže, tuňáka, případně dalších podobných dobrot, tak to samozřejmě také uvítám :-)
(nevím, zda jsem ve správné kategorii, tak se případně omlouvám, pokud ne ....)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
Tak, kdyz si z Ostravy tak si zajdi pro maso do Makra.
|
|
| nahoru |
|
 |
polly.90
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Tak, kdyz si z Ostravy tak si zajdi pro maso do Makra. |
Díky za tip. Sám nemám kartičku, ale už jsem se domluvil s kámošem, co ji má, tak jdem v pondělí pro kuřecí prsa 6x2kg za 97kč :-). Akorát ono to tam, když zrovna není nějaká akce, taky není úplně nejlevnější. My jsme tady na sídlišti měli třeba obchůdek, kde prodávali přímo lidi z drůbežárny a tam byly kuřecí prsa po celý rok za 90Kč. Akorát to teď zrušili, asi se jim to nevyplatilo. Tak něco podobného mě zajímalo jestli někdo nezná...
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Pokud si z dubiny/běláku - tak jak je ORFA (prodejna s nábytkem), tak kousek vedle po cestě je obchůdek s masem, kde mají 103,- za 1kg masa (jenom kuřecí tam mají, nebo krutí), ale hověží tam nehledej
|
|
| nahoru |
|
 |
polly.90
|
Zaslal: pá únor 01, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
| 7eVen napsal: | | Pokud si z dubiny/běláku - tak jak je ORFA (prodejna s nábytkem), tak kousek vedle po cestě je obchůdek s masem, kde mají 103,- za 1kg masa (jenom kuřecí tam mají, nebo krutí), ale hověží tam nehledej |
Jsem z Dubiny, večer to tam zkusím pohledat. Dík :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
Nevím jestli to tam ještě je,ale kdyby jsi šel od Dakoty kolem Bonveru dojdeš k ulici J.Herolda.A hned v tom prvním baráku,mám pocit,zezadu se prodává levné maso z výseku.Jestli se tam půjdeš podívat tak hoď info jestli to tam ještě jede :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so březen 23, 2013 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Michal Orel napsal: | | Nevím jestli to tam ještě je,ale kdyby jsi šel od Dakoty kolem Bonveru dojdeš k ulici J.Herolda.A hned v tom prvním baráku,mám pocit,zezadu se prodává levné maso z výseku.Jestli se tam půjdeš podívat tak hoď info jestli to tam ještě jede :-) |
Tak já si dovolím odpovedet za neho ano pořád to tam ještě je chodím tam cestou do fitka a občas se tam stavím taky kupit, kuřecí ikdyž rozhodne bych netvrdil že je nejlevnejší. Cena tuším 119kč /kg obvyklá cena co jsem tak ruzne vydel (bavím se samozřejme o kuřecích prsíčkách ) kolik chteji za čtvrtky nebo jiný druhy nemám tušáka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so březen 23, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
ted maj v Polsku 1kg kurecich prsou za nejakych + - 83kc coz je absolutne paradni,hned tam jedu aspon pro 10kg :)ale chapu ze do polska to ma vetsina lidi daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
polly.90
|
Zaslal: so březen 23, 2013 8:36 pm Předmět: . |
|
|
Nakonec nakupuju u te Orfy. Prsa tam maji za 100. Prodavacka rikala, ze to kupujou z Polska. Je fakt, ze pevnost te svaloviny je nic moc, ty kurata za svuj kratky zivot usly maximalne deset kroku. Ale jako student se musim ridit cenou...[/video]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|