|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Saradasek
|
Zaslal: čt září 12, 2013 4:49 pm Předmět: Sarek be a better person |
|
|
Zdravím,
ve svých 23 letech jsem se rozhodl konečně něco udělat se svým životem a trochu ho vylepšit, změnit, zkvalitnit.
O co tu jde? Hlavní motivace přestat hulit, chlastat, kouřit a zhubnout => není toho málo, ale doufám že s dobrou stravou, kvalitním tréninkem a motivací to půjde.
Něco o mě:
Mám 23 let, 176 cm, 94 kg
Jídelníček:
Sacharidové vlny 0,40,80,120,160,200
Bílkoviny 1,5-2g/kg
Tuky max 40g (ryby,ořechy)
Priorita je jíst zdravě, ovoce, zelenina, ryby, kuřecí, rýže, brambory, tmavé pečivo, mléčné výrobky, kvalitní šunka (kostelecké uzeniny - můžu doporučit)
Trénink:
2xtýdně
záda, prsa, břicho - pondělí
bicák,tricák, ramena, břicho - čtvrtek
nohy - sobota
Aerobní aktivity:
kolo - úterý
fotbal - středa
Trénink s aerobkou se může občas přehodit.
Nezačínám úplně od nuly asi měsíc jsem se připravoval, pomalu makal a odhodlával se k tomu rozjet to takhle naplno, události z posledního týdne mě dali konečně potřebný impulz začít pořádně makat.
Tímhle si chci vytvořit určitou motivaci k cvičení, trochu se pochlubit výsledky, dozvědět se nové věci, přečíst si rady, kritiku atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: čt září 12, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Trénink i jídelníček špatně.
Sacharidové vlny 0,40,80,120,160,200 - Z tohodle mě leze mráz po zádech _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Saradasek
|
Zaslal: čt září 12, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Trénink i jídelníček špatně.
Sacharidové vlny 0,40,80,120,160,200 - Z tohodle mě leze mráz po zádech |
Trénuji jak mi to čas dovolí a jídelníček už jsem zkoušel před rokem a fungoval za 8 týdnů 8 kg dole....
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt září 12, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Saradasek napsal: | | Spam napsal: | Trénink i jídelníček špatně.
Sacharidové vlny 0,40,80,120,160,200 - Z tohodle mě leze mráz po zádech |
Trénuji jak mi to čas dovolí a jídelníček už jsem zkoušel před rokem a fungoval za 8 týdnů 8 kg dole.... |
Vůbec si nepochopil co ti tím chci říct. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 12, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
1) Nemáš ty vlny nízký? Kam budeš pak jako ubírat? Do mínusu? Dej si radši 3 denní vlnu třeba 100-200-300 nebo něco v tom stylu, či 100, 200, 350, 50, 150, 250, 450 (to druhé, zdroj Frei a jeho kniha)
2)tTrénink máš napsaný 2x týdně - ale máš tam pondělí, čtvrtek a sobota, navíc partie jednou týdně mi v dietě přijde málo, proč ne radši FB? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saradasek
|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
2.9 - 5.9
Pondělí:
Posilovna - Záda, prsa, břicho
4 cviky na záda - 4x10-12
3 cviky na prsa - 4x10-12
2 cviky na břicho 2x15
Rotoped 15min
Menší váhy, základní cviky
Úterý:
Hodinové hraní na xboxu kinekt => docela sranda a taky se u toho člověk zpotí
Středa:
Fotbal asi hodinu
Čtvrtel:
Posilka - Ramena, biceps, triceps, břicho
Všechno 3x10-10 malé partie nedávám jim tak pokouřit
Menší váhy klasika
Plán na víkend Sobota Nohy jinak odpočinek až do pondělí a hlavně nechlastat!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
 Občas mě připadá že se tu někdo registruje aby si z nás dělal srandu...
Hodně štěstí u xboxu... ( kdybys radši místo toho pádil ven) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Saradasek
|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | 1) Nemáš ty vlny nízký? Kam budeš pak jako ubírat? Do mínusu? Dej si radši 3 denní vlnu třeba 100-200-300 nebo něco v tom stylu, či 100, 200, 350, 50, 150, 250, 450 (to druhé, zdroj Frei a jeho kniha)
2)tTrénink máš napsaný 2x týdně - ale máš tam pondělí, čtvrtek a sobota, navíc partie jednou týdně mi v dietě přijde málo, proč ne radši FB? |
1)No chtěl jsem to držet v téhle hladině asi měsíc pak na týden vysadit a pak zase měsíc vlny.
1)Ten trénink to je chyba jedu to 3krát, když to kombinuji s tou aerobkou tak mě to docela odvařuje (zatím)
PS:co je FB
|
|
| nahoru |
|
 |
Saradasek
|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Občas mě připadá že se tu někdo registruje aby si z nás dělal srandu...
Hodně štěstí u xboxu... ( kdybys radši místo toho pádil ven) |
Tak asi nejsem tak pro jako ty, ale jebat hatu jsem si užil dost takže mě nevykolejíš. Jinak moc se mě ven nechtělo když chcalo jako prase....why so serious?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|