Rýžovar

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýžovar  Úvodní stránka -> Ostatní -> Rýžovar
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blikk

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 3:41 pm    Předmět: Rýžovar Odpovědět s citátem

Ahoj,
uvažuju o koupi rýžovaru. Předpokládám že mnoho z vás tady ho má tak bych měl jen pár dotazů. Co jsem se tak díval, cenově je to dost různorodé. Samozřejmě bych nejradši co nejlevnější, ale zas nechci nějaký krám....
Co jsem se ale tak díval, nepodařilo se mi zjistit v čem se vlastně od sebe ty typy odlišujou kromě velikosti a provedení. Po této stránce, provedení je mi fuk, jestli je to nerez, jestli to vypadá dobře atd. to je mi jedno, v tomto směru se spokojím s tim nejprostším. Co se velikosti týče to stejné - naopak - chci to jen pro sebe a místa moc nemám, čili čím menší, tím lepší.
Proto teoreticky mám pocit bych měl vybírat ty nejlevnější, ale zajímá mě, jestli právě třeba může mít ten rýžovat ještě nějaké zajímavé funkce navíc, umět toho prostě víc nebo mít jinou příčinu, kvůli které se vyplatí investovat víc.
No a případně pokud by mi konkrétně třeba někdo nějaký doporučoval, určitě radu uvítám. Ideálně bych se rád dostal někde mezi 500-800 korun.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne duben 14, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus mrknut sem https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=28493&highlight=r%FD%9Eovar
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: