|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petan00
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 6:39 pm Předmět: Dieta s minimalní ztrátou svalů |
|
|
Zdravím,
blíží se léto takže s ní i dieta, ale než s ní začnu tak bych se chtěl ujistit zda dělám vše dobře. Nechal sem si udělat jídelníček na svou míru (177cm, 76kg, 21let) který vypadá takto:
Ráno v 7 hodin: 2x Racio + vitamin B a C, hořčík a zinek
10:00 - kuře 125g + 1/4 sáčku rýže
13:00 - to samé
16:00 - zase
19:00 - opět to samé
Ke každému jídlu si dávám zeleninu dle libosti.
Trénink:
Pondělí: Biceps (3 cviky ) + Prsa (3-4 cviky)
Úterý: Nohy (4 cviky) + ramena (3-4 cviky)
Čtvrtek: Triceps + Trapézy a předloktí
Pátek: Biceps + Prsa
Neděle: Záda
U všeho jezdím 4 série po 8-10 opakování.
Břicho cvičím každý den cca půl hodiny.
Před a po každým tréninku si dávám 3x BCAA (Extrifit Pure) + půl hodiny po tréninku 50g proteinu (Monster BEEF)
Moje představa by byla shodit tuk z 16% na 8 - 10% do měsíce do dvou s minimální ztrátou na svalech. Počítám s tím, že to bude záhul na psychiku. Mohli by jste mi prosím napsat jestli je něco vyloženě kravina z toho co jsem napsal, nebo doporučit vhodnější suplementy a trénink atd...
Předem díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Vše špatně, jak jídelák, tak trénink a tím pádem i cíle...
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
v rámci prokrastinace od učení se trochu rozepíšu..
nutriční hodnoty se mi počítat nechtělo, ale tam se můžeš odpíchnout po dvou-třech týdnech a podle toho jak se bude hýbat váha to přizpůsobit.. klidně bych ho nedával až tak striktní, sem tam bych přihodil nějaký ten mléčný výrobek, kus ovoce, prostřídal bych jak druh masa tak přílohu, ať to není tak jednotvárný
trénink bych celý zahodil a použil jeden z těch, co se tu povalujou všude na fóru a main webu a které jsou ověřené a funkční.. hlavně se prosím pěkně vykašli na cvičení trapézů a 30 minut břicha
k suplementům, pokud fakt chceš brát to, co bereš, tak přidej BCAA a protein rozděl na dvě dávky s časovým rozestupem, 50g vůbec není nutný
jinak je na zváženou co chceš vlastně rýsovat, já měřím 176 a se 75kg sem vypadal jak kdybych vylez z koncentráku, spíš bych doporučil nastavit jídlo aby váha šla lehce nahoru a spolu s impulzem, co ti dodá nový trénink, by se ti měla postava celkově zlepšovat _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Jen takový malý dotaz, koukal ses na nějaké články po internetu, nebo aspoň sjel nějaké články ve fóru?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Držet jídelák s cca S: 100g, T: 0 asi tak, B +- ok, to je prostě cesta do pekla...
A celkově, všechno na nic. Snídaně 2ks racia, to je co jako? A pak celý den fungovat na jednom sáčku rýže, sry to ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Kdo Ti ten jídelníček skládal? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 15, 2013 5:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|