|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-pod

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:02 pm Předmět: Úprava tvarohu |
|
|
Zdravím, zajímalo by mě, co si do tvarohu přidáváte, abyste zlepšili jeho chuť, já podlévám trochou mléka, ať není tak hutný a někdy přidám ovoce. Na slano jsem to nezkoušel, někdo nějaké dobré tipy na úpravu?
Předem se omlouvám, jestli tu už tento topic je - jsem líný to hledat..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 17, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=11413&highlight=tvaroh |
Vsadím punčocháče, že jsi dal do hledáčku na fóru slovo tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
ty bys zaslouzil vyliskat
to by bylo facek jak pri potlesku v Narodnim |
Jojo super, jdi si léčit mindráky někde jinde, mě nezajímá, že ti včera stará nedala, normálně mi odpověděl, nechtělo se mi hledat všechny tagy s názvem tvaroh, admin to může smazat a vše je v pořádku, zatímco ty si tu hraješ na velikého pána. Děkuji za tvou velice užitečnou odpověď..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
| e-pod napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
ty bys zaslouzil vyliskat
to by bylo facek jak pri potlesku v Narodnim |
Jojo super, jdi si léčit mindráky někde jinde, mě nezajímá, že ti včera stará nedala, normálně mi odpověděl, nechtělo se mi hledat všechny tagy s názvem tvaroh, admin to může smazat a vše je v pořádku, zatímco ty si tu hraješ na velikého pána. Děkuji za tvou velice užitečnou odpověď.. |
no koukam, ze mas ramena
ale zajimalo by me, jestli by jsi mi to rekl i do oci
a k te tvoji lenosti: musis na tom byt vazne zle, protze staci zadat "tvaroh" a hned ti mimo jine vyjede i topic s nazvem s cim jite tvaroh
https://forum.ronnie.cz/search.php?q=tvaroh _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|