Nutricni poradce (terapeut)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nutricni poradce (terapeut)  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nutricni poradce (terapeut)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenda66

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 7:33 pm    Předmět: Nutricni poradce (terapeut) Odpovědět s citátem

Ahojte studuju na gymnáziu a kvapem se mi blíží rozhodování seminářů, maturita, atd. ale hlavně přijímačky na VŠ chtěl jsem se zeptat jestli tu je někdo takový kdo to studuje popř. dostudoval tak bych měl pár otázek 1. Má magisterské studium vůbec význam mám na mysli uplatnění apod. 2. Co to obnáší z oblasti chemie
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 18, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem v 2. ročníku v Brně. Tenhle obor je na vzestupu, ale práce v nemocnicích není zatím nic moc platově ohodnocena, ale má se to zlepšovat. Studijní plán je dost úmorný, musíš sedět hodně ve škole, protože i většina přednášek je povinných. Náročnost je, řekl bych, docela vysoká, protože nemáš přes semestr moc času se průběžně učit, kvůli tomu, že máš pořád školu. Existuje i navazující magisterské studium, které má akreditaci do července tohoto roku a stále se jedná o prodloužení akreditace. Mě nejvíce baví chemicky zaměřené předměty, kterých je poěmrně dost lékařská chemie, biochemie, biochemie výživy, toxikologie, nutriční toxikologie...
Když to řeknu po pravdě ale, tak malinko lituji, že jsem nešel na všeobecné lékařství (kam by mě paradoxně vzali bez přijímaček, ale to nechci rozvádět) nebo na farmacii. Po bakalářovi pudu asi znova do prváku na farmacii. I když je to poměrně dost těžká škola, tak tady jsem se z chemie něco naučil a určitě to bude takto snažší. Sice mě sere, že budu studovat do 27 let, ale lepší "ztratit" 3 roky, než si možná zkurvit špatným výběrem školy celý život.
Jestli chceš vědět víc, tak klidně PM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: