Jaky fitness naramek zvolit?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaky fitness naramek zvolit?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Jaky fitness naramek zvolit?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blejzr

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 10:53 pm    Předmět: Jaky fitness naramek zvolit? Odpovědět s citátem

Ahoj všichni, sháním pro přítelkyni k Vánocům nějaký fitness náramek, ale nevyznám se v tom moc.. mohl by mi někdo prosím doporučit, který je opravdu dobrý? Je jich hrozná kvanta a vyznat se v tom, který je výkon/cena nejlepší je opravdu těžké.. co jsem tak hledal, tak nejlépe se mi jeví Xiaomi MiBand nebo RunTastic Orbit (ten spis pac znam aplikace na mobil)

Myslim ze hlavni vlastnosti co by mel splnovat je vodotestnost, dobra aplikace na mobil a PC, mereni spanku, tepu, kroku, atd..

Díky moc, snad se v tom nekdo vyzna a ma zkusenosti s fitness naramky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už 5 měsíců pouzivam xiaomi mi band.. A nemůžu si stěžovat .. používám ti i jako notifikace na sms email .. i jako budík .. stal mě asi 400 . Nabijel jsem ho asi 6x .

Teď vysla nová verze 1S stojí stejně má stejně funkce ale navíc má měřič tepu :) takže na vánoce pořizuji mě a moji 1S . Kdyby si chtěl aplikaci tak doporučuji dokoupit jednu od externistu za 20 kč a můžeš si nastavit od intenzity vibraci po barvu na různé notifikace

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
keliska

PříspěvekZaslal: út listopad 17, 2015 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrkni fitbit charge hr . neni waterproof jinak super.
Blejzr

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2015 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fitbit je dobrý, ale waterproof je u takove veci stavebni kamen, takze to by nebyla dobrá koupě.. (kolikrát se nám stalo, že nás chytl takovej déšť, že jsme byli promočeni až na zadku) :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: