Břišní svaly = jak shodit pouze tuk na břiše?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Břišní svaly = jak shodit pouze tuk na břiše?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Břišní svaly = jak shodit pouze tuk na břiše?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jardatablikar

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 4:44 pm    Předmět: Břišní svaly = jak shodit pouze tuk na břiše? Odpovědět s citátem

Dobrý den,

Mám takový problém.

Je mi 21 let – 193cm / 87kg cvičím již přes 3 roky. Se svojí postavou, sílou a kondicí jsem velice spokojen až na jednu partii – břicho – ač břicho zapojuji do tréninku často, tak se mi stále nedaří vyrýsovat vytouženou „sadu buchet“

Břicho tvrdé mám a na dobrém světle jsou ty buchty i vidět, ale jde o to, že většinou je mám překryté podkožním tukem… Nikde jinde na těle tuk nemám pouze na břiše (v dolní části u pupku) se mi drží jako přikovaný.

Jak se ho mám zbavit? Předem upozorňuji, že nechci ztrácet na svaly, takže hubnout za každou cenu mojí pečlivě vypěstovanou sval. Hmotu nechci…

Zde dávám příklad mého jídelníčku, aby jste měli přehled jak se stravuji.

Snídaně: ovesné vločky/kaše, celozrnné pečivo – ovoce, zelenina
Svačina: Cottage, celozrnný chléb. Ovoce, zelenina, nebo fit tyčinka
Oběd: Rýže/Brambory/Těstoviny s hovězím/kuřecím a výjimečně vepřovým masem, nebo něco jiného – zapékané brambory, Čína apod.
Svačina: Vícesložkový protein, nebo tvaroh + oříšky
Večeře: Vajíčko, chléb + zelenina/ovoce, nebo tvaroh

+ denně cca. 2-2,5 litru čisté vody

Občas zařadím nějaké ty rýžové chlebíčky apod. ale nic sladkého či nedejbože fast-food/brambůrky nejím. To už musí být, ale to max jednou za 2 měsíce.

Co dělám špatně? Cvičím 3x týdně + teď když začalo být teplo tak 2x týdně cardio (kolo,běh)

Po cvičení pravidelně Gainer a poté protein.

Děkuji za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jako prvni malinkou upravu bych si dovolil doporucit nejake bilkoviny k snidani
pak treba vynechat gainer po treningu
pripadne trosku zmenit system cviceni
idealni by byl fullbody, pokud cvicis PO, St Pa
a mezitim kardio

mas dve moznosti, bricho neni videt, protoze mas tuk
budto zaradis dietu, nebo zvednes zatez
kazdopadne musis mit nizsi prijem nez vydej
Spam

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhubnout nelze pouze lokálně (břicho), hubne se vždy celkově a břicho patří mezi poslední části odkud tuk odchází. Jinak 193/87 a chceš hubnout, tím pádem soudím že když se dostaneš na úroveň aby ti byly vidět ty tvoje buchty, tak budeš vážit třeba 80kg. A tím se dostáváme k tomu... na břiše buchty a zbytek těla jak z koncentráku. V tvém případě bych nabral aspoň na 100g a pak přemýšlel o hubnutí na těch 90-93kg, jinak to nemá cenu.
Abych neodcházel od tématu tak chyba může být ve více věcech a to: Strava, trénink.
Ta strava třeba není zlá, ale neznám množství vůbec ---> které se odvíjí od somatotypu jedince. A jinak bych pečivo nahradil kval. sacharidama.
Mick994

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že trochu zavlnit sacharidy, přidat aerobku a mělo by to jít.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak shodit tuk jenom na břiše?...na lokální hubnutí existuje jediná metoda - liposukce-což se Tebe netýká. Lokálně hubnout nelze.
Svent

PříspěvekZaslal: pá duben 26, 2013 9:11 pm    Předmět: lokální spalování Odpovědět s citátem

Mick994

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2013 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo Jo Věda s tím jednou zamává.
Je to jen otázka času kdy budou břišáky v prášku nebo bicepsy v plechovce běžně na pultech .
Ale teď vážně, prostě je to jasný že přichází léto, a to hned svádí k tomu rýsovat tak aby byl dotyčný jako vysekaný ze dřeva. Ale pokud už to svádí skoro až anorexii, to není už moc Ok.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Břišní svaly = jak shodit pouze tuk na břiše?
Rychle na stránku:

Přejdi na: