PepaCheb výroba posilovacího načíní, dotaz

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PepaCheb výroba posilovacího načíní, dotaz  Úvodní stránka -> Ostatní -> PepaCheb výroba posilovacího načíní, dotaz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pepa

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 11:08 am    Předmět: PepaCheb výroba posilovacího načíní, dotaz Odpovědět s citátem

Zdravím lidi...

Za dobu co jsem zde tehdá vystavil moji dělanou posilovnu jsem měl několik dotazů na výrobu a ještě víc na to jak co udělat.
Snad jsem někomu trochu pomohl ale s výrobou jsem bohužel nemohl uspět jelikož jsem neměl kde to vyrábět.
Čas už trochu utekl, já si pořídíl domek kde mám mimo posilovny také dílnu, čímžto tato otázka už začíná být aktuální.
Zajímalo by mě jestli by byla případná poptávka po posilovací náčiní které bych mohl vyrobit na zakázku.

Také by mě zajímalo kolik by jste si přibližně představovali cenu. Jasně, lavička za litr by byla pěkná, asi bych si ji sám koupil a nedělal se s ní... Ale nějak rozumně, zvážit že materiál něco stojí, práce a elektřina také.
Určitě bych to všechno řešil individuálně, pevnost a síla materiálu atd. Pokud by chtěl někdo jo ušetřit použilo by se slabšího materiálu ale pochopitelně pod určitou mez se jít nedá.

Zatím to řeším pouze obrazně, vzhledem k tomu že jsem si doteď svářečku pujčoval a i tak bych na kvalitnější práci musel nakoupit nejen svou svářečku, jak by vaše poptávka vypadala.

Díky

Jinak nově přebudovaná posilovna, hlavně tedy stavebně je k vidění zde:
http://www.nonze.cz/profil/josefvrabec/fotogalerie/dir_2502101147-2013_photo/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PepaCheb výroba posilovacího načíní, dotaz
Rychle na stránku:

Přejdi na: