|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Imobylize
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 3:51 pm Předmět: Potréninkové supplementy |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 3:52 pm Předmět: Re: Potréninkové supplementy |
|
|
| Imobylize napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ? |
ty vole, ty ses zazrak
premyslel jsi nez jsi to koupil???
http://kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
To vypadá jako soutěž kde vyhraje ten kdo toho do sebe víc nacpe
Lepší insvestice je si koupit nějakou knížku o výživě
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | určitě bych ještě koupil nějaký NO a předtréningovej stimulant, možná i potréningovej, pak už nemusíš vůbec jíst |
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší stimulant je prej koks, pak se jídlem vůbec zabývat nemusíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 26, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ty ses derava hlava...... a co protein pred spanim
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:04 pm Předmět: Re: Potréninkové supplementy |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Imobylize napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ? |
ty vole, ty ses zazrak
| Dobře, ale to pořád neodpovídá na mou otázku. Podle zdroje co si uvedl mám brát maltodextrin jako zdroj sacharidů a gainer tam pro změnu není vůbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po květen 27, 2013 12:11 pm Předmět: Re: Potréninkové supplementy |
|
|
| Imobylize napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Imobylize napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ? |
ty vole, ty ses zazrak
| Dobře, ale to pořád neodpovídá na mou otázku. Podle zdroje co si uvedl mám brát maltodextrin jako zdroj sacharidů a gainer tam pro změnu není vůbec |
Přečti si něco o sacharidech , co to vůbec je z hlediska výživy....lepší by bylo pro tebe jet bez suplementů a naučit se základy sportovní výživy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 27, 2013 4:24 pm Předmět: Re: Potréninkové supplementy |
|
|
| Imobylize napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Imobylize napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ? |
ty vole, ty ses zazrak
| Dobře, ale to pořád neodpovídá na mou otázku. Podle zdroje co si uvedl mám brát maltodextrin jako zdroj sacharidů a gainer tam pro změnu není vůbec |
ty nemuzes bejt skutecnej, tebe nam sem dali moderatori pro zabavu
zadej gainer do googlu a neco si o tom precti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Imobylize
|
Zaslal: čt květen 30, 2013 3:22 pm Předmět: Re: Potréninkové supplementy |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Imobylize napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Imobylize napsal: | | Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kolik bych měl po tréninku dávkovat suplementů. Mám 80 kilo, 181 cm. Mám: Gainer- jedna odměrka=58 gramů (z toho 42g sacharidů a 10,4 bílkovin), potom syrovátkový protein- 82%, Maltodextrin a Creatin (monohydrát). +Ještě počítá se s tím, že se po tréninku řádně najím ? |
ty vole, ty ses zazrak
ty nemuzes bejt skutecnej, tebe nam sem dali moderatori pro zabavu
zadej gainer do googlu a neco si o tom precti | Asi jsem měl napsat přesnou otázku co chci vědět. Když si to tak čtu znova tak to vyznívá, jako bych nevěděl, že gainer jsou sacharidy (samozřejmě i bílkoviny atd) tak jako maltodextrin. Takže abych to upřesnil, čekal sem odpověď jako třeba: "Hned po tréninku gainer s creatinem, po půl hodině si dej proteinák a po dvou hodinách se normálně najez, maltodextrinem doplnuj spíš jen hodnotu normálních jídel". Nepotřebuju si číst o sacharidech, načteno mám dost. Chci jen slyšet názory více lidí. Takže, doporučil bys mi spíš gainer po tréninku, nebo maltodextrin ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: čt květen 30, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
po tréningu gainer s komplexníma sacharidama a pak jídlo, nic víc nevymejšlej.. ale načteno zjevně moc nemáš když se ptáš jestli se počítá s tim, že se po tréningu najíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|