Kaseinát sodný?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kaseinát sodný?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kaseinát sodný?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frankurban

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 7:27 pm    Předmět: Kaseinát sodný? Odpovědět s citátem

zdravím, mám dotaz, jestli by se mohl normálně před spaním dávat rozpuštěný kaseinát sodný např s medem nebo něčím jiným (jako dochucovadlo).Mám na mysli něco jako tento kaseinát od Nutristaru
specifikace:
Výrobek: Kaseinát sodný 1 kg
Neochuceno.
Kaseinát sodný
Hmotnost 1 kg
Pro použití v potravinách
Výživové hodnoty ve 100 g sušiny prášku:
Energetická hodnota 1496 kJ, 352 kcal, bílkoviny 88 g (Nx6,38), sacharidy 0 g, tuky 0 g, obsah sodíku 1 g. Vlhkost do 5%.

díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nez do sebe cpat lacine nahrazky, kup si micelarni kasein a nebo jez tvaroh pred spanim...

Kaseinat sodny se pouziva ve fastfoodech, ale take treba jako soucast lepidel. Cena odpovida prinosu. Za malo penez malo muziky. Nebrat!
Douglas

PříspěvekZaslal: st květen 15, 2013 8:42 pm    Předmět: Re: Kaseinát sodný? Odpovědět s citátem

frankurban napsal:
zdravím, mám dotaz, jestli by se mohl normálně před spaním dávat rozpuštěný kaseinát sodný např s medem nebo něčím jiným (jako dochucovadlo).Mám na mysli něco jako tento kaseinát od Nutristaru
specifikace:
Výrobek: Kaseinát sodný 1 kg
Neochuceno.
Kaseinát sodný
Hmotnost 1 kg
Pro použití v potravinách
Výživové hodnoty ve 100 g sušiny prášku:
Energetická hodnota 1496 kJ, 352 kcal, bílkoviny 88 g (Nx6,38), sacharidy 0 g, tuky 0 g, obsah sodíku 1 g. Vlhkost do 5%.

díky za odpověď

Jestli pootrebujes neco jako nocni protein, tak je to lepsi nez nic. Michal bych to ale i s vicero zdroji, treba vajecnou a syrovatkovou bilkovinou, patrne se trochu zlepsi i chut.
Jestli ovsem mas prijem bilkovin rozlozeny po cely den, tak ten nocni protein imho ani neni potreba. Usetris za prasek a koupis poradny jidlo. ;)
Jestli ale cvicis pozdeji, napriklad koncis v 8 hod a potom mas uz jen PTN a ten nocni protein, tak to cenu ma.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: