|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ceewo
|
Zaslal: čt červen 06, 2013 8:12 pm Předmět: 17 let/180cm/77kg - dorýsování |
|
|
Zdravim, takže míry jsem už napsal v nadpisu, buchty už lezou a váha hlásí nějakejch 13% tuku - vim neni to úplně přesný, každopádně bych chtěl upravit stravu směrem k rýsování. Sacharidové vlny mi přijdou jako příliš tvrdá zbraň na to, že chci shodit pár procent. Momentální zbývající tři týdny června bych chtěl změnit jídelák na dietu a pokud by se nedostavily požadované výsledky, vzal bych to jako přípravnou část na vlny popřípadně jinou dietu.
Sestavim si to s radostí sám, ale všechny články jsou buďto výše zmiňované diety nebo věci typu 5 jídel pro rýsování (např.).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: čt červen 06, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
takže co přesně chceš? pokud inspiraci co jíst, tak bych doporučil mrknout do logů, tam se určitě dočteš jak vypadá kvalitní strava, pokud nutriční hodnoty, tak to ti nikdo neřekne, musíš to tam "nastřelit" odhadem a pak upravit podle toho jak se váha bude hýbat _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 07, 2013 8:54 am Předmět: Re: 17 let/180cm/77kg - dorýsování |
|
|
| Ceewo napsal: | Zdravim, takže míry jsem už napsal v nadpisu, buchty už lezou a váha hlásí nějakejch 13% tuku - vim neni to úplně přesný, každopádně bych chtěl upravit stravu směrem k rýsování. Sacharidové vlny mi přijdou jako příliš tvrdá zbraň na to, že chci shodit pár procent. Momentální zbývající tři týdny června bych chtěl změnit jídelák na dietu a pokud by se nedostavily požadované výsledky, vzal bych to jako přípravnou část na vlny popřípadně jinou dietu.
Sestavim si to s radostí sám, ale všechny články jsou buďto výše zmiňované diety nebo věci typu 5 jídel pro rýsování (např.). |
A co misto diety dat vic Pohybu?
Mozna by stacila jenom lehka uprava jidla
A co ti vadi na peti jidlech?
Jakou si chces sestavovat dietu (na principu/zaklade) ceho? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ceewo
|
Zaslal: pá červen 07, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
pohybu mam dost, to jsem zapomněl zmínit, 4x týdně sportovní tréninky + posilka
na pěti jídlech mi nevadí nic, myslel jsem to tak, že jsou tam vypsaná jednotlivá jídla nebo cviky které se hodí pro to nebo ono
úprava by byla asi nejideálnější, momentálně
snídaně: ovesné müsli + bílý jogurt
svačina: kuskus (tak 150g) + tofu 100g
oběd: školní jídelna
svačina: cottage 150g + 2x pečivo/šunka/sýr
trénink
večeře: příloha (většinou 125g rýže) a maso
2. večeře: tvaroh 250g
+zelenina k jednotlivým jídlům
s principem/druhem/úpravou bych právě potřeboval pomoct
|
|
| nahoru |
|
 |
FitkoMan
(ban)

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 11:11 pm Předmět: Zkus kvalitní spalovač tuků |
|
|
--
Zkus si dělat reklamu na svůj web někde jinde, děkuji. _________________ Jsem profesionální sportovec a naturální kulturista. Pokud se chcete podívat na mé rady a tipy ohledně Fitnessu pak mrkněte na mé stránky ***
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|